okna i parapety (2) Sprawdziły się wszystkie opinie i zalety wymienione przez moich... Bożena Motyl Tragedia (2) Pani z obsługi to absolutna pomyłka, podejście do klienta jak za komuny, przy... wystraszona konwalia - opinia (2) brak kompetencji,arogancja kierownika sklepu i wykonawców na najwyższym... konwalia
Profesjonalne podejście, super okna (1) Jak pewnie większość przy podejmowaniu decyzji sprawdziłam kilka firm. Ze... Natalia Najkorzystniejsza Cena (1) Mam bardzo dobre doświadczenie z tą firmą, miła rzetelna obsługa przede... Mariola POLECAM (1) polecam goraco,bardzo profesjonalnie i konkretnie,bardzo uprzejma... Piotr i Ala montaż okien i rolet (1) Szukalam sposrod wielu firm i ta jedna zaproponowala mi usluge wymiany okna i... miszkowa To się nazywa profesjonalizm (1) Pierwszą witrynę wymieniałem z Okno Serwis ze strachem, jak to przy nieznanej... Maciej NAJLEPSZA FIRMA Z OKNAMI! (1) Z kilkunastu firm ta okazała się najtańsza, najszybsza i najlepsza. Jestem w... Nina Szczerze polecamy! (2) Zakupiliśmy w firmie Elja-Okna okna a także bramę garażową do nowo... Kasia i Paweł Lenka - opinia (1) Po tym jak musiałam przypomnieć firmie o realizacji zamówienia, ponieważ po... Lenka ;( (2) FIRMA NIERZETELNA ,NIEUCZCIWA, LEKCEWAŻĄCO PODCHODZĄCA DO KLIENTA.PO... ;.... POLECAM (1) A oto ich strona http://www.grzybowscy.eu Paweł B. Tania i solidna firma (2) wykonano dla mnie montaz okien wraz z parapetami, jestem naprawde zadowolona,... Sylwia Polecam. Fachowa obsługa.Miły kontakt i co najważniejsze niesamowite okna w chyba najniższej cenie na rynku:) (1) Polecam w 100%. Wybierałem między 9 firmami i w zasadzie mieli ofertę nie do... Dominik ok (1) POMIMO PARU ZLYCH OPINI SKOZYSTALEM Z USLUG TEJ FIRMY. ODWIEDZIL MINIE... JOHN Brak profesjonalizmu. Podejście do klienta jak w latach 80 - tych (1) Chciałbym zaznaczyć,że opisuję jakość punktu przy al.Niepodległości. Co do... zniesmaczony Polecam bardzo, zwłaszcza z potrójnymi szybami. (1) Drugi raz już wziałem okna od Maswerk i tym razem z potrójnymi szybami. Tanie... JH BARDZO POLECAM (1) Zamówiłam w firmie jedne drzwi do łazienki. Fachowa obsługa i świetne... Katarzyna raczej OK (1) Kupiłem dwa lata temu 22 okna i narazie działaja dobrze. Montarz - jedno okno... gość