gorąco polecam (2) Gorąco polecam usługi firmy KM Okna. Bardzo dobra oferta okien, duży wybór... Krystyna Kłysewicz okna drewniane (3) 4 lata temu zakupiłam okna drewniane. Są mocne, szczelne i bezpieczne(podczas... Helena Sierżant ZDECYDOWANIE POLECAM (1) Bardzo mila obsługa, towar zgodny z zamówieniem, szybko, fachowo przede... Karolina
Szybko tanio i bezstresowo (2) Jak dla czlowieka ktory montowal okna przez 2 lata mowa tu o mnie,firma... Piotr Zdecydowanie polecam! (1) Bardzo atrakcyjne ceny i terminy realizacji. Profesjonalna i rzeczowa... Wojtek Zmarnowany dzień (1) Przedstawiciel firmy umówił się na pomiar okien i nie przyszedł. Czekalam... J.F. Polecam (1) Fachowa obsługa i dobry kontakt z klientem. Do tego szybka realizacja... zadowolona klientka Polecam (1) Firma godna polecenia. Mimo porównywania cen w innych punktach "drutexowych",... Aleks solidna firma (1) Montaż okien wykonany profesjonalnie i fachowo. Iza Zdecydowanie polecam (1) Dobry wybór produktów. Fachowe doradztwo i miła atmosfera w biurze. Małe... Piotr Profesjonaliści (1) Zamawiałam w Medabudzie okna Avante oraz bramę garażową. Muszę przyznać że... Iwona dobra jakość (1) bardzo dobra jakość za dobrą cenę, zamówiłem kilka rolet, z których jestem... FILIP jolanta - opinia (1) jestem bardzo zadowolona, zamawiałam dużą ilość okien. Polecam miła obsługa i... jolanta Polecam! (1) Robiłem wycene u wielu przedstawicieli, jednak bez namysłu wróciłem do firmy... Przemek zamówienie na okna Nr 109/2010 (4) zamówienie podpisano i wpłacono zaliczkę 8.12.2010. termin realizacji około... J.Oleksiewicz BRAK TERMINOWOSCI I LEKCEWAZENIE KLIENTA (16) W lipcu 2009r otrzymałam zamówione w maju 2 okna i jeden parapet a 2-gi... KRYSTYNA oszuści!!!!!!!! (2) FIRMA Decco System z Gdańska państwa Grzebińskich to oszuści, wzięli... ja bardzo rzetelna firma (1) Polecam tę firmę. Mają ładne wizualnie, dobre okna 6 komorowe w przystępnej... Kurald wszystko super (1) nie rozumiem negatywnych komentarzy o firmie, przemila i rzetelna obsluga,... Andrzej z Gdyni Zdecydowanie polecam (1) Towar zgodnie z zamówienie.Miła obsługa, fachowe a przede wszystkim terminowe... Zadowolony klient