Polecam Firmę (1) Transakcja szybka,solidna,przystępna cena, okno i parapety wstawione... J.Dąbek GORĄCO POLECAM!!! (1) Chciałam bardzo podziękować nie tylko firmie ale i monterom,którzy byli... Katarzyna Więcej takich firm (1) Gdy człowiek buduje dom, wówczas styka się z dziesiątkami wykonawców.... Artur
Oby więcej takich firm (1) Zacznę od tego, że szybko otrzymałem odpowiedź mailową na zapytanie ofertowe.... młode małżeństwo-Nieborowska Bardzo fachowo i profesjonalnie (2) Wspolpraca z Elja-Okna przebiegala od samego poczatku bardzo profesjonalnie.... Dominik Proszę zostawić numer telefonu, wyjaśnimy i oddzwonimy ! A kuku (1) Najpierw rodzice później ja korzystaliśmy w przeszłości wiele razy. Jakość... Mieszkaniec Grabówka okna przez które świata nie widać (2) Nie polecam firmy, po 8 latach użytkowania okien są one rozszczelnione i... Bożena ZDECYDOWANIE ODRADZAM - PORAŻKA I KPINA (1) Kupiłem drzwi zewnętrzne Gerda. Montaż "fachowców" trwał 15 godzin przy czym... Marek Puch NN - opinia (1) hymmmmmmmmmm i co tutaj wiele pisac? poprostu :):):) NN Nie zamawiać firmy Marlux!!!!! (1) nie jestem zadowolona z tej firmy ,nawet nie chcą poprawić tego co popsuli... niezadowolona Solidne okna (1) Zamówiełem okna wraz s roletami zewnętrznymi do całego domu 18szt. Termin i... Mariusz Siudmiak Bardzo, bardzo polecam (2) Bardzo solidne wykonanie (był to montaż okien i drzwi). Bardzo dobre... Gdynianka Profesjonalna firma (1) Wymiana wszystkich okien+parapetów w mieszkaniu. Profesjonalna oferta bez... Wojciech B. Polecam! (1) Solidnie i przystępnie cenowo. He-man Daja rade (1) Fajna firma, szybkie terminy, dobra jakosc i bogaty wybor LEo Doradzam (1) Firma jest bardzo dobra.Fachowe doradztwo i bardzo dobra jakość okien. marek super drzwi (1) Polecam wszystkim tą firmę. Naprawdę wszystko pierwsza klasa. Drzwi wstawione... Alicja Bardzo fachowo i miło (1) Byłam bardzo zadowolona z zamówionej usługi, doradcy techniczno-handlowi... jj Mały może dużo. (1) Niewielka firma z dużym potencjałem. Tu wiedzą wszystko o proponowanym... ocsid NIE POLECAM (1) Niestety nie mogę polecić tej Firmy. Osoba, która przyjechała na pomiar nie... Ewelina