arogancja (1) po zgłoszeniu reklamacji nie otrzzymałem terminu wykonania interwnncja... henryk walkowski Brama garażowa z pilotem i drzwi (1) Kupiliśmy z mężem od tej firmy bramę garażową na pilota i drzwi wejściowe do... Jolanta Bajaś Nigdy wiecej!!!!! (1) Zdecydowanie nie polecam usług tego przedsiębiorstwa! Przy montażu okien... Anna
NIE POLECAM! (2) Współpraca z firmą Europrofil z Kąpina to była PORAŻKA! 1) Firma ta NIE... b Tej firmie warto zaufać (2) Polecam tą firmę wszystkim, którzy mają do wymiany okna -Ja skorzystałem i... klient z zeszłego roku Krystyna - opinia (2) Firma solidna, dobrze wykonuje swoją robotę :) Polecam ! Krystyna Polecam (1) Towar dobrej jakości,usługa wykonana w terminie bez zadnych trudności... Małgorzata Wybor drzwi wewnetrznych (1) Zamawialem drzwi , przy okazji dokupilem 2 okna bardzo mila obsluga . Polecam Tomek okna beznadziejne (1) bardzo żałuje ze wybrałam ta firme,okna nieszczelne gdy na dworze wieje wiatr... iwona Polecam (1) Polecam Bardzo dobry kontakt, szybka usługa, wykonana przed umówionym... Wioletta Super! (1) Zamowilam okna , wszystko sprawnie i szybko polecam! Jadwiga reklamacja wykonania wiatrołapu (1) - drzwi wiatrołapu i wewnętrzne do domu - wzajemnie się blokują. Nie ma... Piotr Pieczyński Bardzo profesjonalna firma ! Fachowcy,szybko i sprawnie. (1) Wymieniłam okna w firmie Win-Bud.Jestem bardzo zadowolona.Mam teraz ładne i... Sywia Sz. Paulina - opinia (1) Firma jest ok, bardzo miła obsługa, jak najbardziej polecam! Paulina OK (1) obsługa bardzo profesjonalna, wykonanie usługi perfekcyjne. Polecam Jaceks Okna buble. Niesolidny prezes. (1) Wymienione w sierpniu 2006 okna maja wadliwe szyby. W maju 2008 roku uznano... Ludwik Mozdzierz POLECAM (1) Bardzo łatwo się umówić w dogodnych popołudniowo-wieczornych godzinach na... Wieda Zgodne z umową (1) Wszystim polecam ą firme. Towar i montaż pierwsza klasa. Inna firma wstawiała... Fasolka rafal - opinia (1) miła i fachowa obsługa szybki terminowy montaż okien czyste wykonanie rafal Ogród zimowy (1) Firma Nordbud wykonała mój ogród zimowy we Władysławowie w konkurencyjnej... Anna Rychert