profesjonalnie i niedrogo (1) Polecam wszystkim budujacym domy. Przystepne ceny przy dobrej jakosci... W.Woźniak fachowosc (1) Bardzo jestem zadowolony z okien i fachowego wstawienia okna.Co firma to... mastercook POLECAM (1) Zamówiłem w Firmie JABI wymianę okien (6 szt.) i drzwi pokojowych oraz... Jarek
Naprawde polecam !!!!!!!! (1) Jestem zadowolony z okien z czystego montażu oraz z obsługi. Firma godna... Bogdan Jaś hałtura to wszystko !!! (1) Ostrzegam wszystkich chcących skorzystać z usług tej firmy, okna wstawiają... Ala Bardzo polecam (1) Jest to firma godna polecenia, ponieważ oferuje najlepszy towar w najniższych... Mateusz zadowoleni klienci (1) Jesteśmy zadowoleni z firmy "Krzyżak",zarówno z obsługi w biurze jak i... sylwia pcv (1) Kupiłem niedawo własnie na posrednictwem tej strony okna PVC. Przedsawiono mi... Zbyszek serdecznie polecam! (1) Serdecznie polecam: sprawnie, miło i profesjonalnie, a do tego bardzo szeroki... Marysia zadowolona (1) Jestem zadowolona z usług jak i z asortymentu. Miły kontakt ze sprzedawcą... Krystyna Marcin - opinia (1) Polecam, mila fachowa obsługa i montaż,ceny konkurencyjne, okna naprawde... Marcin mm - opinia (1) Bardzo fachowa obsługa. Szybko, sprawnie i solidnie.Firma godna polecenia. mm SUPER!!! (1) Okienka pierwsza klasa podobnie jak rolety. Szybki i profesjonalny montaż.... Jacek obiecanki-cacanki (1) Ostrzegam potencjalnych klientów!Od momentu montażu okien i drzwi i... Zlekcewazony klient Szybko i fachowo (1) Zamówiona przeze mnie usługa wymiany okien w mieszkaniu została wykonana... Piotr z Gdańska POLECAM (1) Okna bardzo dobre, ładnie chodzą, wszystko firmowe, montaż fachowy , POLECAM Łukasz Violetta - opinia (1) Poniewaz przebywalam za granica cale zamowienie musialam zlozyc przez... Violetta Okna na pięć gwiazdek! (1) Mam okna z Win-Budu i jestem zadowolona.Bardzo szybko i sprawnie. Ja również... Marek Rumia oszustwo (1) najpierw mowia cene za rolety zewnetrzne 288zl/m2 a potem przy wycenie cena... seba dariusz - opinia (1) firma nie kompetentna,brak zrozumienia sprzedawcy,ogólnie brak... dariusz