Bogdan Łabęcki - ocena (1) Miałem po ponad 3 latach od zakupu potrzebę wyregulowania wszystkich okien.... Bogdan Łabęcki Mmm - ocena (2) Nie polecam,brak kontaktu mimo że pani deklaruje że oddzwoni Mmm VanDerTom - ocena (2) Chciałbym bardzo serdecznie podziękować za solidną robotę i montaż 6 szt... VanDerTom
Grzegorz - ocena (1) Ekipa pana Dawida zwolinskiego godna polecenia bardzo rzetelnie wykonana... Grzegorz Isabel - ocena (1) Jestem pod wrażeniem Pana wiedzy i umiejętności. Polecam Isabel Dominika - ocena (1) Ekipa Pana Zwolińskiego dwukrotnie spisała się doskonale przy montażu. Dobry... Dominika swadyl - opinia (2) W dniu wczorajszym mieliśmy montaż dwóch okien. Okna zamontowane dobrze,... swadyl Joanna - ocena (1) Odradzam. Do wyboru miałam dwie firmy które miały podjąć się wymiany okien w... Joanna zniesmaczony klient - ocena (1) unikać!!! Okna za ponad 40 tys. Zapłacone z góry. Dostarczone z opóźnieniem... zniesmaczony klient Jan - ocena (1) Firma nie stawiła się na umówioną regulację okien. Brak jakiejkolwiek... Jan Aga - ocena (1) Genialna firma. Wszystko na najwyższym poziomie od doboru produktu przez P.... Aga Mmm - ocena (1) Chciałam zamówić wymianę okien ,wszystko ok tylko panu który wymierzał okna... Mmm Oburzony klient - ocena (1) Odradzam zdecydowanie. Firmie zostało zlecone wyregulowanie okna... Oburzony klient Martyna Lewicka - opinia (1) Polecam GFO i montaż przeprowadzony przez Pana Zwolińskiego i jego ekipę w... Martyna Lewicka Tomek - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi jak i samego wykonania usługi,demontaż... Tomek Krzysiek Łoński - opinia (1) Firma godna polecenia, dbałość o klienta, profesjonalne doradztwo, pomiary... Krzysiek Łoński Krystian - opinia (2) Polecam ekipę Pana Dawida Zwolińskiego. Rzeczy niemożliwe robią od ręki a na... Krystian Robert - opinia (1) Zakupiłem pakiet, okna drzwi i bramę. Wszystko zamontowane fachowo. Posiadają... Robert Radek S. - opinia (1) Bardzo profesjonalna firma. W zeszłym roku wymieniali mi drzwi wejściowe, w... Radek S. Krzysiek B. - opinia (1) Super firma, rewelacyjna ekipa montażowa, szybko i sprawnie dwóch panów... Krzysiek B.