Bożena Bomba - ocena (1) Polecam GFO. Od początku pełen profesjonalizm od zakupu do montażu.... Bożena Bomba Irenka - ocena (1) Profesjonalizm w pełnym zakresie: szybko, solidnie, a co najważniejsze-... Irenka Tomasz - ocena (1) Nie polecam!!!, umówiłem usługę regulacji 2 okien, Pan nie potrafil... Tomasz
Maciej - ocena (1) Bardzo profesjonalna firma, przystępna cena. Polecam Maciej Agnieszka - ocena (1) Nie polecam. Miałam problem z mechanizmem przesuwnym w oknie tarasowym. Pan... Agnieszka Marek - ocena (1) Szybki termin i ekspresowe wykonana usługa. Bardzo profesjonalne podejście, a... Marek Tomasz - ocena (1) Profesjonalna obsługa, począwszy od etapu pomiarów i wyboru drzwi,... Tomasz Paweł - ocena (1) Serdecznie polecam ekipę Pana Krzysztofa Dominika oraz Marcina. Po raz drugi... Paweł Marek.kotwa@onet.pl - ocena (1) Przepiękne okna, cisza u ciepło w domku Marek.kotwa@onet.pl hanna - ocena (1) Zamontowane mam w piątek okna z GFO,i jestem bardzo zadowolona. Pan Paweł... hanna Marek - ocena (1) Profesjonalna obsługa, dobra oferta cenowa, krótki termin realizacji i... Marek Arek - ocena (1) Profesjonalny serwis .Godny polecenia . Arek Elżbieta - ocena (1) Rzetelny Wykonawca, wysoka jakość wykonania usługi, realizacja w umówionym... Elżbieta A.Ch - ocena (1) Okna i parapety bardzo solidne, cały proces zakupu przebiegł szybko, wszystko... A.Ch Iwona - ocena (1) Świetna, sprawdzona kilka razy firma. Miła i kompetentna Pani Marta oraz Pan... Iwona Sebastian - ocena (1) Rynny od państwa Firmy mega wygląd ,bez łaczen ,mega szybi montaż całego... Sebastian Remigiusz - ocena (1) Moim zdaniem najlepsza firma z okolic, a pewnie nie tylko okolic. Inni... Remigiusz Damian - ocena (1) Wymieniałem okna w swoim domu. Okna na profilu VEKA, super! Ciepło już mi nie... Damian Jacek - ocena (1) Od pomiaru poprzez realizację demontażu starej stolarki okiennej, montaż... Jacek Zadowolony klient - ocena (1) Profesjonalne podejście do sprawy, szybko i skutecznie problem rozwiązany.... Zadowolony klient