Ewa Sawicka - ocena (1) Serdecznie dziękuję Panom montażystom- ekipa Makowiecki Janusz i Michał,... Ewa Sawicka Pacek - ocena (1) przenikalność cieplna okien i drzwi różna od deklarowanej, garażowe... Pacek Emil - ocena (1) Jestem pod wielkim wrażeniem. Profesjonalizm wiedzą i zaangażowanie to... Emil
Krystyna - ocena (1) Polecam ekipę pana Janusza. Panowie Krzysztof Dominik i Pan Marcin wykonali u... Krystyna juliusz - ocena (1) super szybko i profesjonalnie, dziękuje juliusz Domi - ocena (1) Polecam. Szybki termin. Dobry kontakt. O niewielkim opóźnieniu zostałam... Domi Mariusz - ocena (1) Uważam, że to były najlepiej wydane pieniądze z całej dotychczasowej budowy.... Mariusz Anna Rybarczyk - ocena (1) GFO godne polecenia . Panowie Janusz ,Oskar i Michał to ekipa która... Anna Rybarczyk Janusz - ocena (1) Na dwadzieścia dwa okna, dwa skrzydła przyjechały uszkodzone, dwa okna z... Janusz KM - ocena (2) Super obsługa, szybka realizacja i dobrą jakość KM Krzysztof - ocena (1) Profesjonalne przygotowanie i realizacja, czyli montaż stolarki w domu... Krzysztof Daniel - ocena (1) Odradzam tą firmę. Kontakt bardzo utrudniony. Wydzwanianie przez kilka dni w... Daniel Anna - ocena (1) Zdecydowanie nie polecam. Przy zamawianiu okien było ok. Teraz, gdy... Anna Beata - ocena (1) Zakup jak i wymiana drzwi zewnętrznych przebieg bezproblemowo! Wszystko... Beata Agnieszka - ocena (1) super solidna firma. mega dbają o zadowolenie klienta. poprawiali nam montaż... Agnieszka gadget69 - ocena (1) Miałem ostatnio okazję korzystać z usług serwisu. Po zamontowaniu nowego okna... gadget69 Katelyn - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona. Już drugi raz korzystałam z usług i wszystko... Katelyn Paul90 - ocena (1) Szybka realizacja, bez problemów. Okna spełniają moje wymogi :) Paul90 Jerzy - ocena (1) okna nie trzymają parametrów przepuszczalności cieplnej, firma nie uwzględnia... Jerzy Artur - ocena (1) Okna są bardzo dobrze wykonane, widać, że wszystkie materiały użyte do ich... Artur