Michał Tuszyński - opinia (1) GFO polecił nam kierownik budowy. Razem z żoną udaliśmy się do doradcy,... Michał Tuszyński Alicja - opinia (2) Okna solidne, bdb stosunek jakości do ceny. Natomiast zdecydowanie odradzam... Alicja Hanna - opinia (1) Dobra obsługa ,montażyści uwinęli się szybciutko , stare okna... Hanna
Zbigniew Sopot - opinia (1) Fachowa i skuteczna naprawa okien .Po regulacji i smarowaniu okuć okna chodzą... Zbigniew Sopot Dorota K. - opinia (1) Polecam firmę Almar jestem zadowolona z okien jak i montażu,realizacja... Dorota K. Robert - opinia (1) Firmę z czystym sumieniem mogę polecić. Namiar dostałem od kolegi który już... Robert Paulina - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni zarówno z okien jak i montażu. Wszystko odbyło się... Paulina Beata - opinia (1) Wczoraj wstawione drzwi wewnętrzne w nowym mieszkaniu w Pruszczu. Trafiłam na... Beata Artur Kowandy - opinia (1) Bardzo dobra firma , szanują czas klienta i przy okazji robią świetna robotę... Artur Kowandy Robert - opinia (1) Jestem zadowolony z montażu okien pcv . Szybki kontakt przy internet i... Robert Paweł - opinia (1) Wiało mi przez krzywe drzwi balkonowe. Znajdujący się po sąsiedzku sklep z... Paweł MR - opinia (2) Szybki termin, fachowa regulacja, przystepna cena. MR Karol Cz. - opinia (1) W końcu doczekał mnie dzień, w którym zmuszony byłem wymienić 5 okien w... Karol Cz. Marcin - opinia (2) Nie polecam. Szyby w drzwiach zewnętrznych pękają przy temperaturze 25... Marcin Jerzy P. - opinia (1) Zrealizowaliśmy dość nietypowe zlecenie, bez większych przeszkód. Polecam Jerzy P. MZ - opinia (1) Okna pcv zamontowane zgodnie z zamówieniem . Terminowo i fachowo. Kontakt... MZ Robcio - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z usługi. Wszystko zgodnie z umową. Polecam firmę Robcio Aneta - opinia (1) Okna wstawione czas oczekiwania 5 tygodni wszystko ok polecam jak również... Aneta Marek - opinia (1) Wszystko ok , terminowo , niedrogo , solidnie zrobione. Jestem zadowolony. Marek Krzysztof - opinia (1) Obsługa i realizacja wymiany wszystkich okien w mieszkaniu przebiegła szybko... Krzysztof