Beata - opinia (1) Pełen profesjonalizm i wysoka kultura osobista. Naprawa okna odbyła się w... Beata Anna - opinia (1) Polecam zakupy w Firmie BMS. U Pani Bożeny zakupiłam dwie pary drzwi PORTA z... Anna Tomasz Dombek - opinia (1) Serdecznie polecam asortyment i usługi firmy BMS. Firma rzetelnie wywiązuje... Tomasz Dombek
Iwa - opinia (1) Nie polecam drzwi zewnętrznych gdyż po trzech miesiącach wytarła się... Iwa Kasia - opinia (1) Chętnie udostępnię zdjęcia prac tej firmy, aby był pełen obraz wykonania.... Kasia Klient - opinia (1) Brama garażowa, serwis jest katastrofalny, przyjechali po raz 3 i nadal brama... Klient Asia. B.-P. - opinia (2) Polecam w 100%. Zamawiałam drzwi do łazienki, Pani Bożena niezwykle pomocna i... Asia. B.-P. Ewa Wysocka - opinia (2) Znakomita firma, profesjonalizm, życzliwość. Polecam. Ewa Wysocka Ada - opinia (1) Polecam. Zamówiłam rolety. Pan szybko przyjechał, sprawnie wymierzył i po... Ada Iza - opinia (2) Polecam z całego serca zakup drzwi i okien w BMS. Bardzo kompetentna i miła... Iza Kasia - opinia (1) Bardzo serdecznie polecam. Zamówienie i wycena online. Szybkie pomiary i... Kasia Anna - opinia (1) tempo ekspresowe - naprawa w dniu zgłoszenia, sprawnie, solidnie Anna Tomasz - opinia (1) Przyjechali wymierzyli wycenili . Dobra i dokładna firma . Polecam Tomasz Kasia - opinia (1) Zamówione 8 drzwi wewnętrznych podczas remontu domu. W biurze uprzejmy... Kasia Katarzyna - opinia (2) Zadzwoniłam dziś w sprawie zepsutej klamki w oknie. Bardzo szczegółowo Pan... Katarzyna Marek - opinia (1) Ostrzegam, niesolidna i nieuczciwa firma. Zamówiłem moskitierę na okno i... Marek Leszek - opinia (1) Bardzo jestem zadowolony z wykonanej usługi.Po wszystkim posprzatali panowie... Leszek MARIA - opinia (1) Demontaż starych okien i montaż okien plastikowych , zadanie wykonane na 5 z... MARIA Kasia i Grzegorz - opinia (2) Polecamy Firmę BMS Pani Bożenki. Jesteśmy wdzięczni za pomoc oraz cierpliwość... Kasia i Grzegorz Kasia i Grzegorz - opinia (1) Polecamy Firmę BMS Pani Bożenki. Jesteśmy wdzięczni za pomoc oraz cierpliwość... Kasia i Grzegorz