Mateusz - opinia (1) Polecamy na każdym etapie realizacji. Bardzo profesjonalna ekipa montażowa.... Mateusz marszallek - opinia (1) Moją współpracę z firmą Megabud zacząłem wraz z wydaniem pozwolenia na... marszallek Wojciech B. - opinia (1) Jakość obsługi na najwyższym poziomie, bardzo pomocna obsługa zaczynając od... Wojciech B.
Katarzyna - opinia (1) Drzwi firmy Wikęd są kiepskiej jakości. Skrzydła drzwiowe się wypaczają ,... Katarzyna Marcin Fuszara - opinia (2) U Pani Bożeny wybraliśmy i zamówiliśmy drzwi zewnętrzne drewniane CAL.... Marcin Fuszara Tomasz Kowalewski - opinia (1) Nie polecam tej firmy, filozofia tej firmy to sprzedac i zapomniec. Nie moge... Tomasz Kowalewski Ewelina - opinia (2) Nie rozumiem skąd tyle negatywnych opinii, korzystałam z usług tej firmy... Ewelina Beata - opinia (1) Zdecydowałam się na wymianę okien w domu letniskowym i serdecznie wszystkim... Beata Krystian - opinia (1) Okna, brama, parapety wszystko zrealizowane na najwyzszym poziomie! Jakosc i... Krystian Marek Traczyk - opinia (1) Korzystalem z uslug tej firmy w zeszlym roku, potrzebowałem fachowcow, ktorzy... Marek Traczyk Oliwia - opinia (1) Bardzo wszystkim polecam! Cała realizacja przebiegła rewelacyjnie. Szybki i... Oliwia Artur - opinia (1) Polecam wszystkim serdecznie! Jestem tuż po montażu dwóch bram garażowych.... Artur Katarzyna - opinia (1) Zdecydowałam się na zakup okien z polecenia znajomych i nie żałuję! Super... Katarzyna Bożena - opinia (1) Polecam w 100%. Zamawiałam drzwi i okna do domu, Pan Dariusz niezwykle... Bożena Jakub - opinia (1) Skorzystałem z usług do montażu okien, rolet i bramy w moim nowym domu.... Jakub Mateusz - opinia (2) Od marca 2021 80% drzwi które sprzedałem z firmy Wikęd ma ta samą wadę.... Mateusz Agnieszka - opinia (1) Doradztwo i obsługa zarówno przed- jak i posprzedażowa na wysokim poziomie.... Agnieszka Aleksandra - opinia (1) Polecam z całego serca. Pan przybył bardzo szybko i naprawił drzwi... Aleksandra Maja - opinia (1) Świetny fachowie! Szybki termin wizyty, okno naprawione od ręki, Pan bardzo... Maja Beata - opinia (1) Kupiłam bramę garażową. Wszystko w porządku. Pani doradziła mi na co trzeba... Beata