Agata - opinia (1) Firmę poleciła mi koleżanka, bardzo zadowolona z ich usługi. Nie zawiodłam... Agata niezadowolona z trojmasta - opinia (1) tragedia 2 miesiace czekania na okna z zaluzjami okna wstawili zaluzje... niezadowolona z trojmasta Stanisław - opinia (1) Telefon do nich dostałem od kolegi. Firma słowna i terminowa. Okno wypadło,... Stanisław
Lech - opinia (1) Nie polecam .W kilku domach mam ok. 86 okna trzech firm,że by nie było nie... Lech Tatiana - opinia (1) Absolutnie współpraca godna polecenia! Od początku kontakt serdeczny,... Tatiana Zibi - opinia (1) Przed zakupem odwiedziłem trzy firmy od jedynych otrzymałem konkretną... Zibi Rafal - opinia (1) profesjonalna i miła obsługa od biura po fachowca Rafal Maria i Michał - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi firmy Almar, ich fachowa porada,... Maria i Michał Klientka - opinia (1) Nie polecam współpracy z firmą DOM-TOUR. Pani w sklepie traktuje klienta jak... Klientka Piotr - opinia (1) Do naszego nowego domu zakupiliśmy okna PVC w systemie o podwyższonym... Piotr Ireneusz Reda - opinia (1) Czytajac poprzednie opinie o tym panu a to co zrobil w moim mieszkaniu to... Ireneusz Reda Ola - opinia (1) Od kilku godzin jestem posiadaczka nowiutkich okien.Wybór Firmy Almar był... Ola Michał - opinia (1) Bardzo duży wybór modeli okien i drzwi oraz dodatków. Udało nam się kupić... Michał pr - opinia (1) Produkty jakościowo bardzo dobre. Bardzo szeroki asortyment, jeśli ktoś chce... pr Aga - opinia (1) Po kilku latach konieczne było wyregulowanie okien oraz wymiana uszczelek.... Aga niezadowolony klient - opinia (1) Nie polecam, montaż drzwi pozostawia wiele do życzenia, na poprawki czekam... niezadowolony klient Mateusz - opinia (1) Zadzwoniłem z problemem (drzwi balkonowe nie zamykały się do końca) o 13:30,... Mateusz drzwi wewnętrzne BMS (2) Bardzo dobra obsługa i usługa. Montaż super! Montażyści czyści , posprzątali... Monika Kaszub - opinia (1) Maskara.. Nie polecam.. Okno przesuwne reklamowane 6 razy i to raz musiałem... Kaszub Adam - opinia (1) Bardzo pozytywne wrażenia ze współpracy z Fabryką Okien Szach-Mat. Oferta na... Adam