Paweł - opinia (1) Zdecydowanie najgorsza firma z jaką miałem "przyjemność" współpracować w... Paweł Mateusz - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z firma Almar. Świetny kontakt podczas... Mateusz Kamil - opinia (1) Solidna firma, już drugi raz korzystam z ich usługi i jestem bardzo... Kamil
!!! (2) Unikajcie tej firmy i jakichkolwiek zamowien u nich! Okna zle wymierzone... buczo Paweł S. - opinia (1) Przy okazji zakupu materiałów budowlanych na budowę nowego domu skorzystałem... Paweł S. Anna - opinia (1) Bardzo bardzo polecam! Pierwszy raz wymieniłam okna z firmą Almar i na pewno... Anna Iza - opinia (1) Ciąg dalszy przygód z tą słabą firmą -zgodnie z umową przy zakupie okien... Iza Marzena - opinia (1) polecam. profesjonalna obsługa,okna super,wszysko wykonane rewelacyjnie i w... Marzena zawiedziony - opinia (1) Firma która zatrudnia kiepskich fachowców konkretniej papraczy robiących... zawiedziony Wojtek - opinia (2) Miałem uszkodzony mechanizm w drzwiach balkonowych. Nie domykały się i wiatr... Wojtek Chris - opinia (1) Bardzo dobrze oceniam "Bob-Rollo".... Chris Przemek - opinia (1) Polecam usługa wykonana profesjonalnie Przemek Magdalena - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z profesjonalnej obsługi i doractwa Pani Bożeny.... Magdalena Marzena - opinia (2) Bardzo dobra jakość, otrzymałam kpl informacji przed zakupem. Od początku do... Marzena DK - opinia (1) Montaż okien jak najbardziej na plus, cena i wykonanie godne polecenia . DK Anna J. - opinia (1) W salonie Fenestra spotkałam się z bardzo profesjonalną obsługą oraz fachowym... Anna J. u,J,K. Morska - opinia (1) Wielkie podziekowania dla szefa firmy za pozytytywne zalatwienie uslugi , u,J,K. Morska Lidia - opinia (1) Pelen Profesjonalizm.Pani Bożena kompetentna. Miła specjalistka w tej... Lidia Arek Gd - opinia (2) Z usług firmy ELJA skorzystałem w zakresie regulacji oraz wymiany okuć... Arek Gd Agnieszka - opinia (2) Wspaniała obsługa i profesjonalne podejście. Cała procedura przeprowadzona... Agnieszka