Krystyna - opinia (1) ... Absolutnie nie polecam tej firmy ... ZJak zapłacisz przed końcem usługi... Krystyna aga - opinia (1) Doskonały kontakt z klientem. Pan Jarek świetny fachowiec, który potrafi... aga Artur - opinia (1) Naprawa drzwi balkonowych (zepsute okucia). Dobrze wykonana robota zgodnie z... Artur
polecam (1) Zimno na dworze, okno zepsute. Dzwonimy do Pana Jarosława, za moment był u... Kamil Naprawde Warto skorzystać... (2) Witam wszystkich którzy chcą skorzystać z usług firmy pana Kamila.Mogę z... Magda Ania - opinia (1) Polecam, dobry fachowiec który wie co robi. Szybki dojazd, rozsądna cena i... Ania Brama garażowa 60mm 5m (1) Dobry produkt, jakość usług jest zawszę na wysokim poziomie, super współpraca... Łukasz Drzwi NTT revo Milano 10 (1) Bardzo porządnie wykonane drzwi. Jakość usług jak zawszę oceniam bardzo... Łukasz Okna Fen82 (1) Super współpraca z ekipą Krispolu, bardzo szybki, sprawny i profesjonalny... Łukasz naprawa (1) super fachowa firma, wystarczył jeden telefon, a zaraz pracownik był na... Anna Montaż okien i rolet w warstwie docieplenia. (1) Pracownicy firmy megabud jako jedyni potrafili wytłumaczyć czym jest ciepły... Michał Wyjątkowo zadowolony klient :)) (1) Bardzo szczegółowo I kompetentnie udzielone doradztwo, w pełni wyczerpujące... Beata ocena ogólna (1) Szef firmy bardzo sympatyczny ,Panowie monterzy także . Wszystko wykonane z... Monika Polecam (1) Zamówiłam okna, drzwi zewnętrzne oraz bramę do nowo budowanego domu. Okna... Hanna L. Szczerze polecam! (1) Może terminy nie sa na "zaraz", ale warto poczekać. No i kolejka oczekujących... Kamila Dziękuję :)))) (1) Jest mi bardzo miło wystawiając tą opinie jestem pozytywnie zaskoczona... Kasia Drzwi i okna (3) Jedyna firma która dorobiła mi drzwi pod starą ościeżnice. Mam 5 cm grube z... Katarzyna Sokółka - okna i drzwi (1) Jeszcze raz bardzo dziękuję za profesjonalne podejście do klienta. Pierwszy... Marcelinka Polecam! (1) W zakresie czasu, jaki został podany, Pan kontaktowy, konkretny, rozmowny,... Mich Okna brama i drzwi w nowym domku (1) Okna brama i drzwi wstawione bez zarzutu. Czekałem na montaż ok 4 tygodni po... Marcin