rzetelna firma (1) Współpraca z firmą Megabud to przyjemność. Fachowe doradztwo, profesjonalizm,... inwestorzy Dębogórze Polecam!!!! (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z wymiany okien i z rolet ,wszystko na czas... Iza Oknoplast-Oknosfera Gdańsk ul.Stary Rynek Oliwski (1) Zarówno zamówienie,pomiar, montaż,oraz obsługę po sprzedaży oceniam na... Robert
okna (1) Jestem ciekawa kto w opiniach daje ocenę 6?????.Raczej jest to niemożliwe .To... lucyna Kilimnik fachowa i szybka naprawa (1) polecam i skorzystalbym znowu. n Słaba jakość i opóźnienia (2) Zamówiłam okna do całego domu. Opóźnienie 2-3 tygodnie. Jakość wykonania jest... Sylwia Bardzo dobra inwestycja (1) Zamówiłem w fabryce Szach-Mat całą stolarkę do domu. Jestem bardzo... Piotr Szczerze polecam (1) Regulacja i uszczelnianie okien wykonane terminowo i solidnie. Widać że zna... Andrzej super serwis (1) Gorąco polecam. Usługa przerobienia okna na uchylne w pełni profesjonalna,... ELMA Szybko i fachowo. (1) Szczerze polecam. Ekipa, która wparowała solidnie i szybko działała. Ściany... Jakub Sprawna usługa, profesjonalna (1) Bardzo szybka naprawa, sprawnie i profesjonalnie. Polecam, rzetelny fachowiec Jacek Odradzam (1) Okna Vetrex ok, ale jakość usług Fenestra to tragedia. Przepłaciłem za okna... Klient Słabo (2) Okna z wyglądu ok. Jednak gdy zrobiło się zimo zauważyłem przedmuch w oknach... Remontowiec Polecam (1) Okna sprawują się znakomicie, w domu jest zdecydowanie cieplej, a także... Wiesława Błyskawicznie i fachowo (1) Zepsute okno, telefon w sobotę, 2 godz później ekipa na miejscu. Naprawa... Wòjk Wszystko ok (1) Bez zbędnego zadęcia - akurat - z troską o klienta. BMS wymieniali u nas... Ewa SW Zadowolony klient (1) Ujmująca cierpliwość przy ustalaniu szczegółów zamówienia. Dotrzymany ( z... Edward Nie polecam (1) Nieprofesjonalni, niepoważni, nie wywiązują się z zamówień.. Nigdy więcej.. Mari Polecam (1) Pełen profesjonalizm. Przyszedłem z polecenia i będę polecał dalej z wielkim... Robert Polecam (1) Trochę dłużył się czas oczekiwania, ale jakość wykonania usługi rekompensuje... Jerzy