Okna Windows 2000 (1) Odradzam zakupu !!!! , firma nie rzetelna , wykonuje niestarannie i z... Pola Zdecydowanie nie polecam (1) Pan wymieniał u mnie szyby w oknach. Nie dość, że jedną źle wymierzyl i nie... Szymon drzwi wewnętrzne PORTA - rewelacja!!! (1) Z usług przedsiębiorstwa BMS korzystałam już drugi raz! Mam pełne zaufanie do... Agnieszka
Odpowiedz do kasss (1) Czy ktoś tu pisal o wymianie klamek raczej nie jesli uważam że mam klamki na... Zadowolony Okna i brama garażowa montowana przez firmę Megabud (2) Firmę Megabud mogę polecić wszystkim z czystym sumieniem oraz pełną... Arek L. BMS Gdańsk: elastyczniść i indywidualne podejście do klienta (1) Moje doświadczenie przy realizacji zamówienia drzwi z firmą BMS i Panią... Agnieszka Kamińska firma szach mat sopot (1) ja wymieniłam u tej firmy jedno okno,to za sam montaż jednego okna ,przed... eliza Żak Polecam, bo sama sprawdziłam! (1) Dwa duże okna lekko stylizowane zamówiłam w firmie BMS ponieważ mieli... Bogumiła Boros Skandalicznie dobre okna - Windows 2000 ! (6) Nie mogłem się powstrzymać, żeby nie nazwać tak wątku :) Szukając opinii o... Mateusz Wporzo firma (1) Duży wybór. Mogliśmy próbnik wziąść do domu żeby zobaczyć jak fakty nie... Przemek Dobra firma (1) Zakres doradztwa super. Pan który był na pomiarze zwrócił uwagę na rzecz... Przemek Windows2000 - okna i drzwi Rumia - Polecam! (2) Wymiana okien w domu jednorodzinnym, planowana co najmniej od dwóch lat z... Gosia solidne okna (2) Firme wybraliśmy z polecenia. Znajomi zamawiali u nich okna pare lat temu i... Bartek Zawsze jest OK (1) Korzystam z usług tej firmy od kilkunastu lat, nigdy mnie nie zawiedli zawsze... Wojciech R. Bardzo solidny pan (2) Polecam! W całym mieszkaniu zamontował mi przewiewniki, wymienił uszczelki i... Tomasz Nie polecam (5) Firma złodziejska, nie dbająca o swoich klientów. Szef swoje a pracownicy... klient Stolarka do nowego domu (1) Z usług firmy Megabud skorzystałem już po raz drugi, pierwszy dom wybudowałem... Sławek W. Polecam (1) Wymianę okien zleciłem firmie Almar z Gdańska. To dobra firma, a jej... Mieszkaniec Żabianki Mimo opóźnień rewelacja (1) Firma wykonała wymianę drzwi wejściowych do mieszkania. Czas realizacji... Krzysztof bardzo zadowolona klientka (1) Firma faktycznie zasługuje na przyznane jej nagrody i wyróżnienia. Usługa... Marzena