Tak trzymać !!! (2) Firma godna polecenia. Od zamówienia po realizację wszystko przeprowadzone... Gosia i Marcin Super Firma ALMAR (2) Szczerze polecam Firmę ALMAR. Dziękuję Pani MARTO za wspaniałe okna i drzwi... MARIA - STEGNA P O L E C A M # P O L E C A M# P O L E C A M (2) Jesteśmy zachwyceni nie tylko z okien, parapetów, wykończenia, szybkości... Agnieszka
Wymiana okien w mieszkaniu w kamienicy (2) Kilka miesięcy temu wymieniałem okna w mieszkaniu w kamienicy. Skorzystałem z... Adrian nie mozna doczekac sie reklamacji!!! (2) ponad 3 tygodnie temu zglosilam reklamacje okien, gdyz nie moge otworzyc... klientka wymiana okien,parapetu i montaż rolet (1) Firma naprawdę godna polecenia,wykonanie perfekcyjne a realizacja zamówienia... Jarosław Staniszewski polecam (1) Jestem zadowolony i z okien i z montażu. W poprzednim mieszkaniu kupiłem... marian POLECAM FIRMĘ (1) Bardzo polecam firmę BMS wstawiającą okna. Pani Bożena z którą wszystko... Mariola G. Dramat!!! Unikajcie tej firmy (2) Zamówiłam okna do domu i żałuje tego do dziś, kompletny brak... Gdynianka Ocena na 6!!! (1) Jestem w pełni zadowolony. Po raz kolejny skorzystałem z montażu drzwi w tej... Kamil NIE POLECAM (1) Jestem klientem od 3 miesięcy NIE POLECAM !!!!!!!!!!! Zakupiłem drzwi tej... MARCIN Nie polecam deal okna z Osowej (1) Nie polecam deal okna z Osowej. Pracują tam niesłowni nieprofesjonalni... Łucja Po 3 latach współpracy - POLECAM! (1) Współpracujemy z tą firma od ponad 3 lat jako prywatni odbiorcy. Różne... Viola i Maciek Firma godna polecenia. (1) Okno wstawione profesjonalnie, Panowie mili i znają się na rzeczy, było... Paweł Montaż drzwi zewnętrznych (1) Chciałbym polecić firmę BMS. Trwa obecnie remont mojej klatki schodowej i... Łukasz Dobry fachowiec,solidny szybko i sprawnie (1) Zepsuły się drzwi balkonowe.Pan z serwisu szybko i sprawnie zaproponował... Arek Solidna firma godna polecenia !!!!! (1) Firma DEAL wymieniała okna w całym moim domu w Sopocie. Wymiana okien odbyła... Wojciech Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy. Super ekipa, bardzo szybko i... Danuta Dobra cena, super montaż, bardzo dobra jakość zamontowanych okien. (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z montażu okien w mieszkaniu. Okna 3-szybowe super... Paweł K Fachowiec na szóstkę (1) Robota wykonana idealnie. Nie mam żadnych zarzutów i same pozytywy. Polecam. Ania