zdecydowanie nie polecam !! (1) zdecydowałam się na tą firmę kierując się opiniami w internecie niestety... Edyta Okna, drzwi zewnętrzne, brama garażowa (2) Zamówiliśmy w firmie okna, drzwi zewnetrzne i brame garażową firmy... Klient Usługa godna polecenia (1) Serdecznie polecam . Panowie bardzo sprawnie i fachowo zajęli się wymianą... Magdalena
Solidna i rzetelna Firma (1) Polecam Firmę a przede wszystkim Panią Bożenę, która zawsze jest... Małgorzata zabudowa starych futryn (7) witam mam do wymiany drzwi w mieszkaniu w starym budownictwie. są tak okropne... beti677 ALMAR-okna Drutex (1) Doradztwo jak i montaż to pełen profesjonalizm. Wiedza Pani Marty pozwoliła... Arkadiusz nowe okna (1) Ekipa w składzie panowie Krzysztof i Roman wstawiła 3 okna. Operacja... posiadacz nowych okien Wybrałem okna z firmy MADES i jestem zadowolony (1) Okien na rynku całe setki, produkujących, handlujących tyle samo ale gdy... Andrzej Miła i kompleksowa obsługa (1) Szczerze polecam!!!Pan Krzysztof w pełni profesjonalista! km Grudziądzka Fabryka Okien MADES - punkt w Gdyni (1) Zdecydowanie polecam ich okna i parapety, miły pan przyjechał dokładnie... Anna Okno do mieszkania (1) Już po raz kolejny korzystam z usług tej firmy, niedawno wymieniałam drzwi... Ewa Drzwi zewnętrzne (1) Bardzo dobry kontakt, Pani Bożena umie doradzić, podpowiedzieć. Bardzo... Ewa polecam te firme (1) Bardzo profesjonalnie i w cenie jakiej konkurencja moze tylko pozazdroscic. Piotr Alena Okna Drutex- Almar (1) Prosze sie nie dziwic, ze firma Almar zbiera same pozytywne opinie, ale to... Barbara i Roman z Zakoniczyna montaż okien, parapetów i drzwi wejściowych (1) Panowie przyjechali punktualnie, przy wyrywaniu starych okien i drzwi było... Anna serwis (1) odnośnie wpisu pracownika i serwisu w 2 tygodnie. jak można tak kłamac na... karolina dzwi wiked rekcamacja (1) oto moja historia... zakupiłam drzwi wiked w marcu 2016 r, od firmy... Karolina Polecam wszystkim ! (1) Do wszystkich którzy chcą wstawić okna i nie wiedzą na jaką firmę z się... Halina Kolejny raz usługa profesjonalna (1) Drzwi wewnetrze dobre jakosciowo. Montaż w pelni profesjonalny. Panowie... Ela Polecam!!! (1) Pan przybył do mnie tego samego dnia w którym zadzwoniłam. Nieco sie spoźnił... Edyta