Okna, parapety, drzwi (1) Super firma! Rabaty :) co za tym idzie mozna skorzystac z wielu uslug, okna... Kasia Sprawny serwis okien (1) Szybka obsługa, fachowa regulacja okien, przystępne ceny. Polecam. Klient PERFEKCYJNIE (1) Polecam wszystkim, perfekcyjna obsługa od samego początku... Wymagająca
Ogrody zimowe - dla szukających wykonawcy (1) Szukaliśmy z żoną dość długo firmy do wykonania ogrodu zimowego - aż polecono... Greg Serwis okien godny polecenia (1) Jeśli chodzi o serwis okien, z całą pewnością polecam. Korzystałem już w... Grzegorz Niby to tylko okna (1) Okna skrzynkowe, trudne do wymiany i obróbki - usługa wykonana solidnie w... Małgorzata Polecamy (1) Przy kompletnej przebudowie starego domu zmienialiśmy wielkość i kształt... Gosia i Arek OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM!!!! (3) Nie polecam korzystania z usług tej firmy. Towar jest niskiej jakości, a ceny... niezadowolony klient Drewniane okna z Rumi (1) Kupiłam mieszkanie w starej kamienicy w Wejherowie z 1934 rok. Zależało mi na... Liliana Okna do mieszkania (1) Polecam, świetny kontakt z Panią Bożeną, która potrafi bardzo dobrze doradzić... Gabriela Polecam (1) Sprawnie, fachowo i w naprawdę dobrych cenach. Polecam wszystkim tym co mają... Jadzia Bardzo solidna firma (1) Wymieniałem z powodzeniem i zadowoleniem za pośrednictwem firmy MAWIK, okna... Marcin Sprzedaż i montaż drzwi wewnętrznych (1) Firma, która może być wzorem jakości usług i towarów. Cały proces - od... Danusia z Gdańska Polecam (1) W ostatnich miesiącach wymieniłem okna w moim mieszkaniu. Po długim... Adam - Gdańsk Windows 2000 - dobre okna z Rumi (1) Wybrałem do całego mieszkania Rehau Geneo (6 piętro, wieżowiec, straszne... Grześ firma godna polecenia (1) Obsługa bardzo dobra, okna na odpowiednim poziomie, montaż szybki i bez... Marek Okna Vetrex z montażem - polecam (1) Zamówiłam okna Vetrex z montażem, wszystko bez zarzutu - miła i fachowa... Anna B. Polecam! (1) Bardzo solidna firma. Wymieniali nam okna i drzwi wejściowe do mieszkania.... Alicja A. Firma godna polecenia (1) Profesjonalna obsługa i doradztwo, elastyczny czas pracy, bardzo dobra ekipa... Rewelacja (1) Firma godna polecenia. To kolejny raz, gdy korzystaliśmy z usług firmy Mawik... Marzena