Nie polecam obsługi dla Wspólnot Mieszkaniowych (2) Firma nie chce współpracować ze Wspólnotami Mieszkaniowymi. Konsultant... WM JB27 Super firma (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Wspaniały kontakt telefoniczny i... Alicja, Gdańsk Zadowolona klientka - opinia (1) Bardzo polecam firmę Megabud. Niedawno ekipa skończyła u mnie montaż okien i... Zadowolona klientka
Omijać ten salon! (2) Ludzie nie róbcie tego błędu co ja i nie podpisujcie umowy z tą firmą.Totalny... Waldemar Kuczyński Wymiana szyby drzwi balkonowych (1) Wybita szyba drzwi balkonowych. Kontakt z Zakładem Usługowym b.dobry. Pomiar... Naprawa drzwi balkonowych (1) Dziękujemy za ekspresowe, a zarazem fachowe wykonanie naprawy okna... Złota Karczma Uważajcie na firmę WIKĘD!!!! (1) Bardzo nie polecam tej firmy. Firma otrzymała 100% kwoty. Okna są niezgodne z... Nie polecam (1) Okna źle wymierzają i wstawiają tak że 3/4 wystaje poza ścianą a nie jest z... Piotr Polecam! (1) Szczerze polecam, szyba wymieniona sprawnie i fachowo, nareszcie oglądam... Małgorzata Polecam (1) Szybką realizacja i podejście do klienta jak najbardziej na plus Roksana Super (1) Pełen profesjonalizm polecam Kuba Nie Polecam (1) Stosunek do klienta można tylko określić tylko jednym slowem, koszmar. Jak... Patrycja Usługa regulacji 3 okien PCV i drzwi balkonowych (1) Udało mi się zamówić serwis na ten sam dzień, przyjazd w umówionym czasie,... Jacek Professionalism w każdym calu (1) Profesjonale podejście do sprawy. Od momentu zamówienia poprzez instalacje i... Marzena rzetelna firma (1) Współpraca z firmą Megabud to przyjemność. Fachowe doradztwo, profesjonalizm,... inwestorzy Dębogórze Polecam!!!! (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z wymiany okien i z rolet ,wszystko na czas... Iza Oknoplast-Oknosfera Gdańsk ul.Stary Rynek Oliwski (1) Zarówno zamówienie,pomiar, montaż,oraz obsługę po sprzedaży oceniam na... Robert okna (1) Jestem ciekawa kto w opiniach daje ocenę 6?????.Raczej jest to niemożliwe .To... lucyna Kilimnik fachowa i szybka naprawa (1) polecam i skorzystalbym znowu. n Słaba jakość i opóźnienia (2) Zamówiłam okna do całego domu. Opóźnienie 2-3 tygodnie. Jakość wykonania jest... Sylwia