Maria B. - opinia (1) Miła i fachowa obsługa p.Bożeny - cierpliwie doradza i podpowiada rozwiązania... Maria B. Z Matuszewskiego - opinia (1) Szybko i profesjonalnie . Wymiana zasuwnicy w ekspresowym tempie , do tego... Z Matuszewskiego Ania - opinia (1) Zakupiłam okna, drzwi i bramę garażową wraz z montażem. Jestem bardzo... Ania
Grzegorz S. - opinia (1) Na początku były małe różnice zdań, musieliśmy się dotrzeć. Zamawiałem okna... Grzegorz S. STOPbike - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z firmą Almar. Solidna firma, szybki... STOPbike Andrzej z Gdansk Osowa - opinia (2) Polecam. Drzwi tarasowe 13 letnie wyregulowane zostały porządnie, ze pracują... Andrzej z Gdansk Osowa Orunia - opinia (1) Obsługa na najwyższym poziomie, przy bardzo konkurencyjnych cenach na... Orunia Orunia - opinia (1) Obsługa na najwyższym poziomie, przy bardzo konkurencyjnych cenach na... Orunia Mateusz - opinia (1) Szczegolnie polecam ekipe Pana Romana, ktora montowala u mnie okna. Szybko,... Mateusz Ola - opinia (1) Profesjonalista,polecę wszystkim Ola Bozena - opinia (1) Zamontowanie okien to majstersztyk. Jestem bardzo zadowolona z wykonania. Pan... Bozena GD - opinia (2) Obsługa telefoniczna merytoryczna , asortyment zależy kto co lubi, jakość... GD Robert - opinia (1) żaluzje po roku użytkowania są praktycznie do wymiany ,przynajmniej połowa... Robert Klient - opinia (1) Zgłosiłem reklamację - potrzebę regulacji okien już jakiś czas temu. Sprawa... Klient Piotr i Anna Abraham - opinia (1) Witam. Trafiłem do megabudu z rekomendacji jego klientów. Trudność i stopień... Piotr i Anna Abraham Marcin - opinia (1) Bardzo dobry wybor. Telefon do szefa i za godzine pojawil sie pracownik Pan... Marcin Maeusz - opinia (1) W firmie Megabud zamówiłem okna, rolety zewnętrzne i bramę garażową. Montaż... Maeusz Basia - opinia (1) Pan miły, widać, że zna się na tym co robi. Wymieniał nam stare zniszczone... Basia Renata - opinia (1) Kolejny raz wymieniałam okna z firmą almar. produkt dobry. Ekipa montażowa... Renata Karolina - opinia (1) Zarówno zamówienie,pomiar, montaż,oraz obsługę po sprzedaży oceniam na... Karolina