Aga - opinia (1) Po kilku latach konieczne było wyregulowanie okien oraz wymiana uszczelek.... Aga niezadowolony klient - opinia (1) Nie polecam, montaż drzwi pozostawia wiele do życzenia, na poprawki czekam... niezadowolony klient Mateusz - opinia (1) Zadzwoniłem z problemem (drzwi balkonowe nie zamykały się do końca) o 13:30,... Mateusz
drzwi wewnętrzne BMS (2) Bardzo dobra obsługa i usługa. Montaż super! Montażyści czyści , posprzątali... Monika Kaszub - opinia (1) Maskara.. Nie polecam.. Okno przesuwne reklamowane 6 razy i to raz musiałem... Kaszub Adam - opinia (1) Bardzo pozytywne wrażenia ze współpracy z Fabryką Okien Szach-Mat. Oferta na... Adam Maria B. - opinia (1) Miła i fachowa obsługa p.Bożeny - cierpliwie doradza i podpowiada rozwiązania... Maria B. Z Matuszewskiego - opinia (1) Szybko i profesjonalnie . Wymiana zasuwnicy w ekspresowym tempie , do tego... Z Matuszewskiego Ania - opinia (1) Zakupiłam okna, drzwi i bramę garażową wraz z montażem. Jestem bardzo... Ania Grzegorz S. - opinia (1) Na początku były małe różnice zdań, musieliśmy się dotrzeć. Zamawiałem okna... Grzegorz S. STOPbike - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z firmą Almar. Solidna firma, szybki... STOPbike Andrzej z Gdansk Osowa - opinia (2) Polecam. Drzwi tarasowe 13 letnie wyregulowane zostały porządnie, ze pracują... Andrzej z Gdansk Osowa Orunia - opinia (1) Obsługa na najwyższym poziomie, przy bardzo konkurencyjnych cenach na... Orunia Orunia - opinia (1) Obsługa na najwyższym poziomie, przy bardzo konkurencyjnych cenach na... Orunia Mateusz - opinia (1) Szczegolnie polecam ekipe Pana Romana, ktora montowala u mnie okna. Szybko,... Mateusz Ola - opinia (1) Profesjonalista,polecę wszystkim Ola Bozena - opinia (1) Zamontowanie okien to majstersztyk. Jestem bardzo zadowolona z wykonania. Pan... Bozena GD - opinia (2) Obsługa telefoniczna merytoryczna , asortyment zależy kto co lubi, jakość... GD Robert - opinia (1) żaluzje po roku użytkowania są praktycznie do wymiany ,przynajmniej połowa... Robert Klient - opinia (1) Zgłosiłem reklamację - potrzebę regulacji okien już jakiś czas temu. Sprawa... Klient