Zadowoleni rodzice.

Temat dostępny też na forum: Chatka Puchatka
Jako rodzice mieliśmy dylemat czy robimy dobrze oddając nasze dziecko do danego przedszkola.Nasze obawy były uzasadnione wiekiem naszego dziecka.Nasz syn w momencie przekroczenia progu przedszkola miał dwa latka i trzy miesiące.Okazało się że nasze obawy były bezpodstawne.Nasz syn został ciepło przyjęty przez inne dzieci i co jest dla nas najważniejsze ma fachową i profesjonalną kuratelą.Grono pedagogiczne jest w pełni odpowiedzalne i profesjonalne.Jeteśmy w 100% pewni że na czas kiedy rodzice sa w pracy nasze dziecko jest bezpieczne i chętnie tam spędz czas.Serdeczne podziękowania dla Pani Dyrektor i CAŁEGO GRONA PEDAGOGICZNEGO.Mega zadowoleni rodzice.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zadowoleni rodzice.

Opowiedzcie więcej o tym przedszkolu, bo wiem, że jest ono nowe - czy ma własne podwórko, ile dzieci jest w grupie, jak przedstawia się jakość posiłków i czy dzieci muszą być samodzielne? (moje dziecko ma na razie wstręt do nocnika...)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

KP - ocena (4 odpowiedzi)

Jestem zachwycona i ze spokojem oddaje dziecko do Mondo. Rodzinna atmosfera, darmowe wycieczki,...

Rodzic - ocena (3 odpowiedzi)

Polecam świetne przedszkole,moje dziecko wraca zawsze uśmiechnięte. Personel bardzo zaangażowany...