Korzystam z salonu Pani Alicji od 2008roku - głównie z mikordermabrazji wykonywanej przez Panią Alicję. Zawsze byłam zadowolona zarówno z efektu, jak i samej obsługi.
Korzystam również z usług fryzjerskich, ceny są bardzo przystępne. Do Sylwestra byłam zadowoloną klientką Pani Iwonki i nadal polecam ją znajomym i pewnie sama nie raz jeszcze z jej usług skorzystam. W Sylwestra po raz pierwszy czesała mnie Pani Basia (nie widziałam jej tam nigdy wcześniej, ale chyba pracuje tam jakiś czas). Jestem bardzo zadowolona! Pani Basia jest osobą pełną inwencji, przy tym ma jakiś niesamowity dar przekonywania - nie robi tego w sposób nachalny, jednak czuć, że jest zdecydowana w swoim wyborze i wie, co robi. Wchodząc do salonu miałam inną wizję, którą Pani Basia zdecydowanie odrzuciła, a ja dałam się przekonać do jej wizji (choć zwykle nie daję się tak łatwo przekonać, ponieważ wizyty w różnych salonach nauczyły mnie, że eksperymenty z moimi włosami nie kończą się dobrze) i jestem bardzo zadowolona. Mam cienkie i teraz stosunkowo krótkie włosy, a Pani Basie wyczarowała mi na głowie burzę loków:) Od tej chwili polecam również Panią Basię! Pozdrawiam serdecznie