Zadowolona przyszła Panna Młoda
W Livii byłam w sumie 4 razy. Za każdym razem miałam kontakt z Panią Julią i Panią Idą (właścicielką). Pani Julia jest tak uśmiechniętą i serdeczną osobą, że chce się przebywać w Jej towarzystwie. Doradza profesjonalnie, niczego nie narzuca, podpowiada i widać, że lubi to, co robi. Pani Ida również uśmiechnięta i pomocna. Salon duży, jasny i bardzo ładny. Przymierzalnia z wielkimi lustrami i wybiegiem jak dla modelek ;) Mama z Siostrą wygodnie siedziały i czekały, aż im się pokażę w sukniach. Duży wybór sukni, ceny zróżnicowane, duży asortyment bolerek, welonów, pasków do sukni i biżuterii. Buty też widziałam. Swoją suknię finalnie kupiłam z wyprzedaży. Umowa spisana, wszystko jest w niej zawarte. Pomimo tego, że ślub w sierpniu 2015 Pani nie robiły żadnych fochów. Suknia została w salonie, schowana do magazynu i czeka na lipiec na dopasowanie do mnie :) Jeżeli miałabym komukolwiek doradzać salon - polecę całym sercem Livię! Pani Ido i Pani Julio dziękuję za cierpliwość, pomoc i serdeczny uśmiech :)