Zadowolony kursant

Temat dostępny też na forum: Elite
Świetna nauka jazdy, profesjonalni instruktorzy, bardzo dobre i indywidualnie podejście do kursanta, masa wiedzy i cennych wskazówek. Miałem wielką przyjemność jeździć z Panem Arturem, Panem Grzegorzem i Panią Agnieszką i z czystym sumieniem mogę wszystkim polecić tych instruktorów, którzy wywarli ogromny wpływ na to, że zdałem prawo jazdy. Dokładność w każdym calu, stoicki spokój, pasja i wiara w to, że mi się uda, na egzaminie bardzo mnie podbudowała. Prawko zdane niemal bezbłędnie, a drobne uchybienia to wyłącznie moje gapiostwo. Polecam gorąco wszystkim! ELITARNE SZKOLENIE, ELITARNA ATMOSFERA, ŚWIETNI LUDZIE!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Dziękujemy i gratulujemy serdecznie !Życzymy sobie więcej takich Kursantów :) Do mijania !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Korepetycje- matematyka, fizyka, biologia, polski, historia- Zaspa- UWAGA (12 odpowiedzi)

Szanowni Rodzice, Zwracam na uwagę na małżeństwo z Zaspy z ul. Pilotów oferujące korepetycje z...

Wiersz o Gdyni (9 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Czy warto studiować kierunek "dietetyka"??? (8 odpowiedzi)

Witam, Czy warto studiować kierunek DIETETYKA ??? Jeśli tak,to gdzie (na jakich uczelniach...