Zadowolony

Z ciekawości zadzwoniłem na telefon z ulotki. Ceny jak na biuro matrymonialne bardzo niskie, pomyślałem że to jakies oszustwo. Ale kiedy sie zdecydowałem - mysle "ryzyk fizyk" zaryzykowałem i sie nie pomylilem.
Profesionalizm pod każdym względem. Dzięki Pani prowadzącej już po 2 tygodniach odnalazłem kobietę swojego życia. Warto naprawde polecam wszystkim poszukujacym drugiej połowki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Zadowolony

W jaki sposób działa to biuro? Czy są jakieś testy psychologiczne, dobór czy tylko katalog osób do wyboru? Dziękuję za informacje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zadowolony

Proszę Cię! Żadnego testu nie uświadczysz, ankieta pisana na niskim poziomie (infantylnym). Owy katalog, to możesz zobaczyć jak się spotkasz na pierwszym spotkaniu, potem to tylko Pani dzwoni jak ma jakiegoś ....jełopa... tam tylko tacy nieudacznicy: ograniczeni, lub bez kultury, nie mające najmniejszych szans na spotkanie z kobietą bez pośrednictwa takiego "biura".
Napisałam szczerze. Napiszę jeszcze raz jak mi sie skończy członkostwo w tym "wspaniałym biurze". Nie chcę odstraszyć kogoś kto potęcjalnie może tam zbłądzić a da mi szczęście....
Ale szczere wątpię.... bo kto do takiego biura idzie? Co za facet.... taka prawda.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1