Zagadka ;)

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Mam cudna kuzyneczke i chcialabym aby niosła nam obraczki do slubu....jednakze ta cudowna dziewuszka ma juz 10 latek i zastanawaim sie jak to bedzie wygladalo jak taka duza dziewczynka bedzie szla przed nami?;/ niom wlasnie i tu sie nasuwa kolejne pytanko czy dziwuszka powinna isc przed nami czy wyjsc z obraczkami w okreslonym momencie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zagadka ;)

a nie jest za duza ta dziewuszka?mi sie chyba tak wydaje.a jak juz to chyba od poczatku niech idzie :-)))

przed Wami.

No własnie tez mi sie tak wydaje ze za duza :(

moja kuzyneczka ma 8 lat i stwierdziłam, ze tez bedzie za duza, dlatego dałam jej inne zadanie: bedzie czytała czytanie na ślubie (hymn o miłości). bedzie to bardzo słodkie :-)

A tam wcale nie za duża. Ja mam 14-letnią chrześniaczkę i ona (mam nadzieję) nam będzie niosła obrączki. Niestety nie mamy w rodzinie mniejszego dziecka a ja bardzo bym chciała żeby ktoś nam niósł obrączki i szedł przed nami. Więc jeśli moja dziewczynka się zgodzi to będę bardzo dumną matką chrzestną.

Ja też uważam, że nie jest za duża. U mnie też bedzie niosła 10 latka i bardzo sie z tego ciesze. No i oczywiście idzie przed nami

a ja uważam że to państwo młodzi są najważniejsi w tym dniu, a nie jakieś dzieci, nie rozumiem czemu to służy,

Czemu to służy...? ;-)
Nooo... mi tutaj ktos w innym wątku sugerował, że chodzi o odwrócenie uwagi od państwa młodych, żeby się za bardzo nie stresowali;-)