polecam sesja synka (1) Zdecydowanie polecam Pani Ewa, przesymatyczny fotograf z podejściem do... kasia POLECAMY !!! (1) Sesja ślubna plenerowa była cudowną zabawą, pełną śmiechu i relaksu -... Aneta i Adam POLECAMY (1) Pani Ewa to wesoła, serdeczna osoba. Pełna zaangażowania w swojej pracy!... Monika mama Zuzi
POLECAMY!!!! (1) Polecamy z całego serca firmę Zahir - Photo! Pełen profesjonalizm oraz... Małgosia i Kamil Polecamy współpracę z Panią Ewą! Profesjonalistka w każdym calu! (1) Polecamy Panią Ewe jako fotografa Ślubnego. W sierpniu 2015 organizowaliśmy... Kasia i Marcin Genialna przygoda (1) Współpraca z Ewa i Michałem na najwyższym poziomie. Kontakt rewelacyjny, Ewa... Ania Maciek Sesja kobieca w plenerze (1) W czerwcu moja 16-letnia córka miała sesję kobiecą w Babich Dołach. Zdjęcia,... Beata, mama Natalki NIESAMOWITA PRZYGODA (1) Ewa, to fotograf z wielką pasją. Każde zdjęcie to małe dzieło sztuki.... Ania R sesja zdjęciowa (1) Ewa ma dobry aparat i robi dobre zdjęcia :). Jest kreatywna, profesjonalna,... Marta Rodzinna sesja plenerowa (1) Dziękujemy serdecznie Pani Ewie z Zahir-Photo za wspaniałą sesję zdjęciową w... duoamor.pl Talent, powołanie i oryginalność!!! (1) Sesja ślubna z Zahir-Photo to najlepiej zainwestowane pieniądze :) Nigdy w... Małgosia Górniak Najlepsza Pani fotograf (1) Naprawdę szczerze polecam. Miałam dwie sesje i dwie są rewelacyjne!!! Na... Patrycja Szczerze polecam! (1) Pani Ewa robila nam zdjecia podczas chrztu.Profesionalizm, wysokiej jakosci... mama Sesja kobieca (1) Witam serdecznie. Sesje u Ewy, miałam robioną jesienią - plener w Orłowie.... Martyna SESJA U PANI EWY (1) GORĄCO POLECAM SESJE FOTOGRAFICZNE U PANI EWY.SĄ TO NIE ZAPOMNIANE SESJE I... KJ Wporządku (1) Profesjonalna Pani fotograf. Wysoki poziom usług jak i profesjonalizm... Lucjan Pruss 100 % zadowolenia z usług:) (1) Super jakość zdjęć, świetne kadry, miła atmosfera, podejście do dzieci:)... Justyna 100% zadowolenia (1) Pierwszy raz miałam do czynienia z p. Ewą podczas sesji ciążowej i oczywiste... 2xmama