Zajazd Jawor w Pruszczu

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń Wesele
Witam,
planuje tam kolacje weselna pod koniec września. Interesują mnie opinie, miała któraś tam wesele lub obiad? W internecie są różne opinie ale dość stare ;/ ceny maja naprawdę przystępne więc ciekawi mnie jak jedzenie czy dobre itp.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zajazd Jawor w Pruszczu

Witam

w zeszłym roku mieliśmy wesele w Jaworze. Jedzenie dobre i stosunkowo do ceny dużo. W cenie tort,owoce,ciasta (ciasta starczyło na poprawiny, nie dawaliśmy nikomu z gości do domu bo było na styk). Ogólnie jesteśmy zadowoleni i możemy polecić Jawor. Dostaliśmy apartament dla nowożeńców, jedyna opłata która była wg mnie zdatna to zaiks 1000zł :/

Moja bliska znajoma pracowała tam na kuchni. I jak najbardziej poleca sposób przygotowywania posiłków. Ja w każdym razie gdybym miała wybierać gdzie organizować wesele, skusiłabym się na Zajazd Jawor.

Aniu, zdecydowałas sie na wesele w jaworze? proszę o info:) chetnie poznam opinie:)

przyłączam się :)

Tak zdecydowałam się :) i bardzo polecam.
Moja impreza odbyła się na tej większej zamkniętej sali (osobne toalety i wyjście na taras, szatnia).
Sala duża, stoły ładnie przygotowane, toalety czyste.
Z tarasu korzystali tylko palacze, bo ślub był pod koniec września ale latem fajnie że są tam stoły i można sobie posiedzieć.
Jedzenie bardzo dobre. Napoje i alkohol i ciasta sami dowoziliśmy.
Chętnie odpowiem na wszelkie pytania

Inne tematy z forum

Sklep rybny (8 odpowiedzi)

cześć, szukam w pruszczu sklepu ze świeżymi rybami. jest jeszcze gdzieś coś takiego?

Sikorskiego 36 (76 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w zielonym otoczeniu, we wschodniej części Pruszcza Gdańskiego. Niewielka...