Zajazd Ostrzycki

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
czy ktos mial wesele w Zajezdzie Ostrzyckim,poszukuje opinii.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zajazd Ostrzycki

czy nikt nie mial wesela w tym zajezdzie.

Mieliśmy tam wesele 21.04.07, byliśmy bardzo zadowoleni. Dużo jedzenia, pięknie ustrojona sala, super obsługa - naprawdę na bardzo wysokim poziomie.
Zdecydowanie polecamy!!!!!

bardzo dziekuje za opinie,ale jesli ktos jeszcze mial tam wesele to bede wdzieczna.

fajnie ze cos znalezliscie:)

czesc bluagnes,wlasnie wczoraj wpadlam na pomysl ze to ty no i widze ze ty tez.Jesli chodzi o sale to ciesze sie ze mam z glowy bo to byl najwiekszy problem,chociaz to nie to co chcialam.Caly czas sie martwie czy dobrze wybralam bo malo opinii jest na temat tego Zajazdu.Teraz szukam Dj i tez nie jest latwo.

Fisiulina nie stresuj się :)
Ja zdecydowałam się na Zajazd, wtedy jeszcze Pensjonat Ostrzycki nie znając żadnych opinii, po prostu moja intuicja podpowiedziała mi, że tam i nigdzie indziej, chce mieć wesele :-) i naprawdę byłam bardzo zadowolona i pozytywnie zaskoczona - dekoracją, obslugą, która szczerze dokładała wszelkich starań abysmy byli zadowoleni, jak również ilością i sposobem podania dań.
Gdybym miała ponownie oragnizować wesele napewno wybrałabym Ostrzyce bez wahania.

pozdrawiam :)

bardzo ci dziekuje walentynko za pocieche,mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.

Bardzo proszę :-)

Może pocieszy Cię nieco też to, że ja należę do raczej drobiazgowych osób i zwracam uwagę na szczegóły, przed swoim weselem też trochę panikowałam, np. w piątek przed weselem będąc w Ostrzycach dopytywałam się czy na pewno mają odpowiednie miejsce do przechowania tortu i czy na pewno go nie uszkodzą, hehe - trochę dziwnie na mnie wtedy patrzyli bo takiej zapobiegliwej Panny Młodej pewnie jeszcze nie mieli.

ja tez jestem drobiazgowa i wymagajaca,jak bylam na podpisywaniu umowy to wypytywalam o najmniejszy szczegol,p.Piotr smial sie ze mnie.a jesli moge zapytac to stroilas dodatkowo sale czy oni stroili.

A przepraszam bardzo, czy Wy na pewno o tym samym lokalu mowicie? W sumie to nie slyszalam, ze "Pensjonat" zmienil nazwe na "Zajazd", a do tego o ile pamietam w "Pensjonacie" wszystko zalatwia sie z p.Tomkiem, nie Piotrem

tak masz racje pan Tomek,pomylilam sie.A jesli chodzi o pensjonat to ja nic o ty nie wiem bo jak bylam to wielki napis jest Zajazd,zreszta strone internetowa maja Zajazd Ostrzycki.A ty tez mialas tam wesele?

To widac rzeczywiscie zmienili nazwe. Tak, ja tez tam mialam wesele:)

z tego co wiem na forum dziewczyny polecaja paru fajnych dj poszukaj w archiwum ja bym na spotkaniu tylko z jednym...nie mialam czasu na wiecej...pozdrawiam

to napisz swoja opinie o tym Zajezdzie,jak jedzenie,sala i obsluga.Na co trzeba uwazac.

W sumie to nie wiem, czy na cos trzeba szczegolnie uwazac.

A na ile osob planujesz wesele? Bo tam jest sala dosc mala, mysle ze optymalnie jest na 60.

Ja mialam na 80 i moja przyjaciolka 3 m-ce pozniej tak samo (bylismy u niej) i przyznam, ze w holu przeznaczonym na tance bylo ciasno. Do tego fakt, ze sa 2 oddzielne sale...

Mnie zalezalo na tym miejscu, gdyz mozna bylo tam rowniez przenocowac gosci – cene szefowa lokalu zaproponowala mi calkiem przyzwoita po negocjacjach.

ja planuje 70 osob,rzeczywiscie cena noclegow jest niezla no i menu tez jak za taka cene.A jedzenia bylo wystarczajaco czy cos domawialas.Bo zastanawiam sie czy z obiadu czegos nie przezucic po polnocy bo obiad jest strasznie bogaty.

Nie, dodatkowo nic nie zamawialam - tzn. pozmienialam zupelnie menu ktore proponuja, ale to wspolnie z sugestiami szefowej.

a moglabys wyslac mi na maila menu jesli oczywiscie masz.Sorry ze zawracam ci glowe,ale strasznie sie denerwuje bo chcialabym zeby wszystko bylo dobrze

Nie mam niestety menu. Zreszta mialam tylko jedna kartke z tym menu - cala pokreslona, bo co chwile cos zmienialam

A kiedy masz w ogole wesele? I czy jestes z Kaszub?

rozumiem,przepraszam ze ci tak glowe zawracam.Wlasnie przeczytalam twoja relacje se slubu,weszlam na stare watki.Troche sie uspokoilam po twojej relacji i walentynki.Bardzo ladny mialas bukiet,kolor kwiatow dobralas ze wzgledu na kolor sali czy tak poprostu bo ja tez chce miec zielone.

Sala miala wystroj chyba lososiowy, a przynajmniej glowna dekoracja – pokrowce na krzesla – sa biale z duzymi pomaranczowo-lososiowymi kokardami
Bukietu nie dopasowywalam do wystroju sali, tylko do mnie i mojego ubioru:-)

ja mam wesele dopiero we wrzesniu i pochodze z Gdanska ale od kilku lat mieszkam w stolicy

zapytalam o kolor wiazanki dlatego ze ja tez chce miec zielona bo chce zeby to byl kolor przewodni wesela.Nasunelo mi sie tak bo sciany w tym zajezdzie sa zielone z jakimis dodatkami,ale glowny kolor to ciemna zielen.
A moglabys mi napisac co zmienialas w tym menu,moze tez cos pozmieniam.

A nie pamietam, naprawde...Dlatego, ze to sa rzeczy, ktore ustala sie ad hoc. A do tego, ponoc menu tez zalezy od sezonu - w przyszlym roku moze byc modna akurat jakas inna potrawa, dlatego to warto ustalic jakies 2 tyg. przed

wyzysk pracowników,niewypłacanie ustalonych pieniędzy,obniżanie stawek za godzine z powodu złego humoru kierowniczki Basi.Siostra szefostwa wredna baba, ciągle pali fajki na kuchni zamiast pomagać na imprezie wystawiać.jedna kelnerka musi przykładowo obsługiwać cale poprawiny bo ta baba ma wszystko gdzieś i pojawia się raz na jakiś czas.dodatkowo dzieci szefostwa pojawiają sie raz na jakiś czas mimo że nastolatkowie to tak sie kłócą,że nie da sie pracować. Mimo,że kelnerka to musi robić wszystko...sprzątać pokoje, prasować obrusy, czyścić toalety,zmywać szklanki,myć podłogi..totalna porażka
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0