Zajęcia baletowe dla dzieci - odradzam.
Nie polecam zajęć baletowych dla dzieci prowadzonych przez Panią Magdę. Jest Ona osobą arogancką i nieodpowiedzialną. Najwyraźniej brakuje Jej doświadczenia w pracy z dziećmi, a także wyobraźni, skoro wypuszcza małe czteroletnie dzieci z sali przed planowanym czasem zakończenia zajęć, nie upewniwszy się, czy dziecko trafiło do rodzica. Prowadząca zajęcia zupełnie nie ma świadomości ponoszenia odpowiedzialności - również prawnej - za dziecko, które zostało Jej powierzone, a wypowiedziana przez Panią w sposób złośliwy opinia na temat kilkulatka świadczy o Jej niedojrzałości i bezradności. Podczas całego zdarzenia Pani Magda nie była pomocna w poszukiwaniu córki, nie wiedziała gdzie dziecko się znajduje, nie rozumiała powagi sytuacji i Swojej lekkomyślności, a w stosunku do mnie zachowywała się bardzo nieuprzejmie. Jako psycholog i pedagog, ale przede wszystkim jako rodzic jestem oburzona całym zajściem i reakcją prowadzącej. Ponadto nie wydaje mi się dobrym pomysłem prowadzenie zajęć baletowych dla dzieci w brudnej sali pełnej piłek do rehabilitacji i rowerów stacjonarnych, które rozpraszają dzieci, z czym Pani Magda nie potrafi sobie poradzić, a Jej reakcją jest złość.