Zajęcia dodatkowe dla dzieci?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Czy w Pruszczu Gdańskim jest jakieś miejsce, gdzie odbywają się zajęcia dla dzieci, np. rozwijające wyobraźnię, kreatywność - plastyczne, muzyczne, taneczne itp. Chodzi o dziecko w wieku 3-4 latka i 10 latkę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zajęcia dodatkowe dla dzieci?

niebawem ruszamy z sala zabaw dla dzieci 0-6 w entrum pruszcza, mysle ze będą u nas i zajecia dla dzieci 0-6;) także proszę sledzic informacje, niebawem również będą ulotki..... ruszamy po polowie października . pozdrawiam ;)

ale jaką firmę pani reprezentuje? czy to już działa?

Edukacyjny Zakątek od 13 września rusza proszę wpisać w wyszukiwarkę lub znaleźć ich stronę na facebooku :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Trochę drogo w tym Edukacyjnym Zakątku :/ Zajęcia dla maluszków po 15 zł?!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Myślę, ze cenny nie są koszmarne. 25 zł np. za warsztaty kulinarne? Gdzie dzieciaki dostają wszystko? Dla mnie super.

Mi chodzi o zajęcia dla maluszków (dwu latków), więc dla mnie jest drogo 15 złoty za godzinę.

Inne tematy z forum

PruszczPark (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w lokalizacji, która w ostatnich latach wyrosła na jedno z najważniejszych...

Zarządca nieruchomości Prestiż - prośba o opinie (23 odpowiedzi)

Szukamy administratora dla nasze Wspólnoty Mieszkaniowej w jednym z kandydatów jest Prestiż. Czy...

Sklep rybny (8 odpowiedzi)

cześć, szukam w pruszczu sklepu ze świeżymi rybami. jest jeszcze gdzieś coś takiego?