Marta - opinia (1) Najlepszy Jubiler na świecie! Od paru lat nie kupujemy z narzeczonym nigdzie... Marta Ona. - opinia (1) Beznadziejny jubiler! Pierścionek, który oddałam do renowacji oddali mi... Ona. Małgosia (1) Witam, bardzo polecam usługi jubilerskie petrus. cudowne wyroby nie tylko w... małgorzata
Sprawdzony i zaufany. (1) Jestem stałym klientem Zakładu Jubilerskiego Petrus. Z czystym sumieniem... Ryszard artysta + profesjonalista (1) Doradza i słucha klienta. Miła i profesjonalna obsługa. Rzetelny i słowny.... Ewelina Polecam !!! Świetny profesjonalista i doradca. (1) Oglądając te wszystkie małe dzieła sztuki przez długi czas nie mogłam się... iza Jak dla mnie bomba - żona się ucieszyła... (1) jestem prostym mężczyzną. Nigdy nie wiem co kupić swojej Pani w prezencie - a... Włodek Świetna obsługa i dobre ceny - bardzo jestem zadowolony (1) Zakupy u tego jubilera to każdorazowo przygoda. Spotykałem wzory i kamienie... Bartosz super jakość i dobre ceny (1) Bardzo polecam tego jubilera, duży wybór i oryginalne wzory. Pani która mnie... Asia Tragedia (1) Właściciel niepoważny. Po ustaleniu z małżonką właściciela ceny produktu... kwr