Ela - opinia (1) Polecam, polecam . Jedyny zakład który naprawił mi złamane zauszniki... Ela Nic tylko polecić (1) Polecam Zakład Optyczny fachowa obsługa , przemiła Pani Klaudia która stawała... Patrycja Naprawa okularów (1) Super obsługa. Naprawa oprawki okularów od ręki. Dziękuję i polecam ten zakład. Helena
Zadowolony klient (1) Profesjonalna i sprawna obsługa - dobre i dyskretne doradztwo w wyborze... MWF Najlepszy salon optyczny (2) Bardzo polecam profesjonalną obsługę Pana Andrzeja.Moja córeczka posiada od... Kasia Z. opinia optyk i okulista (1) Pan Krupa to wirtuoz optyki i... obsługi klienta. Synowi dobrał super oprawki... sylwek12 polecam- profesjonalizm (1) Polecam zarówno Panią dr Tabisz, jak i salon optyczny. Szkła korekcyjne... Marta REWELACYJNY poziom obsługi klienta (1) Dwukrotnie korzystałem z usług Zakładu Optycznego przy zakupie okularów do... Grzegorz Polecam - stały klient (1) Polecam ten salon optyczny. Profesjonalizm pana Andrzeja i lekarki oraz... Michał Najlepsi Optycy w Trójmieście (1) Bezwzględnie najlepszy gabinet optyczny jaki odwiedziłem. Doskonały lekarz,... Jerzy Słoneczne okulary (1) Super wybór i obsługa!!! Krzyś Super salon (1) Szok, że na Zaspie w takim miejscu jest tak wyposażony optyk! Pan Andrzej to... Piotr Appreciations (1) Andrzej made me fantastic Dolce&Gabbana sunglasses with optical lenses. Never... Daiga super obsluga (1) Robilem okulary dla dziecka '+11' szkla niezwykle ciezkie. Pan Andrzej... Krzys jest ok (1) Dwa razy robiłem okulary, dobrze dobrane, szybka realizacja (a szkła... Andrzej nie polecam (1) Nie polecam Państwu tego salonu ze względu na chamską i lekceważącą obsługę... Iwona