Polecam (1) Po rozkładanym łóżku, 27 guzikach ze skraju przyszedł czas na cztery... Anna Rewelacyjnie (1) Fachowiec kompetentny, profesjonalista, do tego wiarygodny i uczciwy... Beata REWELACJA!!! (1) Cudowny czlowiek, swietny fachowiec, absolutnie polecam! Kanapa, krzesla,... Ewa
polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z pracy wykonanej przez Pana Zdzisława - terminowo,... Maria Polecam zakład tapicerski na Opolskiej (1) Duży wybór materiałów, wysoka jakość wykonanej usługi, uprzejmość,... Teresa Mistrzowska usługa (1) Wczoraj zawiozłam do renowacji cztery krzesła, a dzisiaj mam je z powrotem w... Beata Dziękuję Panu Zdzisławowi (1) W sobotę zaniosłam 3 krzesła do naprawy i zmiany obić. W poniedziałek krzesła... Maria Świetnie wykonana usługa! (1) Pan Zdzisław jest nie tylko świetnym fachowcem, ale też bardzo... Katarzyna Klimowicz POLECAM (1) Szczerze polecam firmę Pana Zdzisława.Kanapa i fotele wyglądają jak... Beata Anna - opinia (1) Szybko i profesjonalnie wykonana usługa, serdecznie polecam. Anna Świetna robota (1) Jestem naprawdę pod wrażeniem jakości wykonania, terminu i ceny. Szkoda ze... RA Najlepszy fachowiec w Trójmieście! (1) Bardzo szybko, bardzo solidnie, bardzo tanio! Jestem bardzo zadowolony z... Michał Brzeziński Gorąco wszystkim polecam. (1) Wszystko na najwyższym poziomie! Wykonywał mi siedzenia na loże, były ponad 2... Tomasz Polecam w 100% Zakład P. Zdzisława (1) Sofa i fotel naprawione i zyskały nowy wygląd, zaś krzesła 40-letnie -... Kasia JM Polecam (1) Bardzo szybko, solidnie, sporo taniej niż inni, do których dzwoniłam. Jestem... Ela Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z usług p. Zdzisława. Zacytuję osobę, która... Krystyna Wypas (1) Polecam seredcznie. Zadnych problemow czy sciemniania. Lukasbo Świetny fachowiec! (1) Ogromnie polecam zakład pana Zdzisława! Szybki kontakt i wycena po przesłaniu... Maja Polecam wszystkim. Najlepszy w Trójmieście. (1) Najatrakcyjniejsze ceny w Trójmieście. Solidne wykonanie. Terminowość. Wysoka... Sebastian profesjonalista (1) Jestem bardzo zadowolona z wykonania oraz atrakcyjnej ceny!! Agnieszka Pawłowska