Zakład kamieniarski

Kamieniarstwo

Gdańsk, Łostowicka 27B

Gabriela J - ocena (1) Ten zakład wybrałam z polecenia i nie żałuję. Pomnik jak i wokół pomnika... Gabriela J Masny - ocena (1) Wszystko super.Dziekuję. Masny ADAM D - ocena (1) pięknie wykonanie grób ,urnowy syna ADAM D
Mada,P - ocena (1) Bardzo duży, wybór nagrobków, również tych tańszych, Właścicielka i... Mada,P Daniel, B - ocena (1) Jestem zadowolony ale trzeba ,podkreślić że lepiej niż się spodziewałem Daniel, B Monika - ocena (1) Śliczne pomniki, niepowtarzalne, super fachowcy, blisko cmentarza, bardzo... Monika Barbara B - ocena (1) Serdecznie polecam usługi świadczone przez firmę, Krystian Piątek.... Barbara B Krystian - ocena (1) Dziękuję pięknie, wykonany pomnik, przepiekny, Dziękuję Krystian Vioa - ocena (1) Nie polecam ,wszystko załatwiane "na gębę".przez 2 miesiące róznorodnych... Vioa prze - opinia (5) nie miła obsługa pełne chamstwo nie uznają reklamacji prze Asia - opinia (1) Profesjonalna obsługa, szybkie wykonanie, wszystko zgodnie z ustaleniami Asia Śylwia Musielak - opinia (1) Zamówiłam nagrobek na grobowcu. Czas oczekiwania na realizację był dość... Śylwia Musielak Przemek.K - opinia (1) Firma godna polecenia miła obsługa i cenowo w porządku, ale przede wszystkim... Przemek.K Waldek Kuczyński - opinia (1) Zamówiłem nagrobek w bardzo ładnie wykonamy kosteczka pięknie dobrana dziękuję Waldek Kuczyński Jajjs - opinia (1) Nie polecam firmy nie miła obsługa opryskliwa pani co sprzedaje Jajjs Aneta Marzec - opinia (1) Mogę z czystym sumieniem polecić Pana Piątka,nagrobek i kostka super Aneta Marzec Zygmunt Nowicki - opinia (1) Jestem zadowolony z wykonanej usługi przez tą firmą Zygmunt Nowicki Podziękowanie za piekna płytę nagrobkowa (1) Wielkie podziękowanie dla firmy za szybka realizację i pieknie wykonanej... Z powazaniem Bieńkowska Polecam (1) Nagrobek bardzo dobrze wykonany,terminowo i co ważne firma mieści się na... Anna Wykonanie NAGROBKA (1) Jestem bardzo zadowolony z wykonania kostki i nagrobka Marcin N