Usługi pogrzebowe

Zakłady pogrzebowe

Pruszcz Gdański, Fryderyka Chopina 8

Dziękujemy - Asia i Rafał (1) Na początku października pochowaliśmy naszego ukochanego Synka. Z całą... JoannaKamińska Opinia (1) Witamy, właśnie zakończyliśmy smutną uroczystość -pogrzeb naszej mamy.... Ewa i Janusz Szmelter Katarzyna Meller - opinia (1) Firma w 100% godna polecenia. Pełen profesjonalizm. Pani Iza zajmuje się... Katarzyna Meller
Opinia (1) Swiatlosc Wiekuista to firma oferujaca uslugi na najwyzszym poziomie.... Dariusz Opinia (1) Zakład.godny polecenia . Wszysto na wysokim poziomie. Pani Iza wszystko za... kasia indywidualne podejście (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi, która była kompleksowa, dyskretna,... ola advinia (1) Pogrzeb dziadka został zorganizowany niezwykle profesjonalnie i z... advinia Uczestnik - opinia (1) Uczestniczyłam w pogrzebie organizowanym przez ww zakład. Oprawa ceremoni bez... Uczestnik obsługa ceremonii pogrzebowej (1) Obsługa profesjonalna, oferta z możliwością wyboru opcji - super, jakość... M. Poniatowski Katarzyna B - opinia (1) Pogrzeb dla każdego jest trudnym przeżyciem. Kiedy dowiedzieliśmy się ile... Katarzyna B Polecam Profesjonalną i Przemiłą Obsługę Pogrzebową (1) Z Wielką przyjemnością polecam Wszystkim Zakład Pogrzebowy ,, Światłość... Jadwiga Kurowska Andrzej - opinia (2) obsługa i pomoc w tym ciężkim momencie godna polecenia, Andrzej SEBASTIAN - opinia (1) W TYM ZAKŁADZIE CHOWAŁEM TATE,OBSŁUGA POGRZEBU NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE... SEBASTIAN