Bartek - ocena (1) Pragniemy z serdecznie podziękować p. Rafałowi z Zakładu Pogrzebowego... Bartek Sylwia - ocena (1) 10/10. Wspaniała kompleksowa obsługa i zdjęcie z barków wszelkich działań... Sylwia Eliza - ocena (1) Pełen profesjonalizm, ogromna empatia i dbałość o każdy szczegół. Z całego... Eliza
Magda - ocena (2) Polecam organizację pogrzebu w domu pogrzebowym Kalia. Rzetelność, uczciwość,... Magda Iwona i Jarek - ocena (1) Jesteśmy bardzo wzruszeni i pragniemy szczególnie podziękować pani Ofeli za... Iwona i Jarek Iwona - ocena (1) Bardzo profesjonalnie podejście do tak trudnej uroczystości obsługa nie ma z... Iwona Maciej - ocena (1) Uroczystość pogrzebowa mojej mamy została przeprowadzona z pełnym... Maciej Michał Kobylański - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług zakładu pogrzebowego. Pan Rafał wykazał... Michał Kobylański Miroslawa - ocena (1) Składam serdeczne podziękowania firmie Concordia w Gdyni za okazywanie... Miroslawa Teresa - ocena (1) Profesjonalna, pełna empatii obsługa. Dziękujemy i polecamy. Teresa Sylwia - ocena (1) Serdecznie dziękuję za wspaniałą i profesjonalną obsługę oraz pomoc w... Sylwia Krzysztof R. - ocena (1) Dziękuję za pomoc w organizacji ceremonii pogrzebowej. Za otrzymane wsparcie... Krzysztof R. Monika Izabela - ocena (1) Zakład pogrzebowy In Memoria mogę szczerze polecić każdemu, kto musi zmierzyć... Monika Izabela Przemek - ocena (1) Bardzo dziękuję za profesjonalną oprawę ceremonii i pełną empatii pomoc w tak... Przemek Dominika - ocena (1) Zakład pogrzebowy na najwyższym poziomie. Pełen profesjonalizm! Wszystko... Dominika Marlena K. - ocena (1) Pragnę w imieniu mojej Rodziny serdecznie podziękować pracownikom firmy... Marlena K. Krystyna - ocena (2) Profesjonalna obsluga.Polecam wszystko zalatwione szybko sprawnie i mila... Krystyna Adam - ocena (1) Serdecznie dziękuję firmie Kalia za pomoc w organizacji pogrzebu mojego taty... Adam Marta Królikowska - ocena (1) Z całego serca polecam firmę i jej pracowników - od początku człowiek czuje... Marta Królikowska Piotr Wojnowski - ocena (2) Ogromne podziękowania dla firmy ZP " Przymorze " przede wszystkim za... Piotr Wojnowski