Maja - ocena (2) Dziękuję Zakładowi Pogrzebowemu Przymorze, a szczególnie Kamili i Mateuszowi,... Maja Izabela - ocena (2) b.miła obsługa i świetna organizacja spraw dotyczących pogrzebu Izabela Mirosłaea Rajczyk - ocena (2) Ten Zakład został mi polecony. Profesjonalna, miła, asertywna obsługa.... Mirosłaea Rajczyk
Elzbieta - ocena (1) Profesjonalnie,taktownie ,empatycznie.Polecam Elzbieta Irena - ocena (1) Profesjonalizm na wysokim poziomie. Polecam z całego serca. Dziękuję za... Irena Iwona - ocena (1) Pierwszy Zakład Pogrzebowy ,który przyjechał białym karawanem i zabrał ciało... Iwona Joanna - ocena (2) Profesjonalizm, dbałość o każdy szczegół podczas uroczystości pogrzebowej,... Joanna Małgorzata - ocena (2) W trudnych dniach po śmierci bliskiej osoby Zakład Pogrzebowy Przymorze... Małgorzata Krzysztof - ocena (1) W styczniu spotkała nas tragedia odeszła nasza córka wielki ból załamanie,... Krzysztof Kasia R. - ocena (1) Profesjonalna, miła, empatyczna obsługa. Pogrzeb wykonany z wielką troską i... Kasia R. Jolanta Grochowska -Wiosna - ocena (2) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i dbałość o klienta.... Jolanta Grochowska -Wiosna Nelka Beata - ocena (1) Bardzo profesjonalna firma, korzystałam z ich usług 4 razy. Polecam wszystkim. Nelka Beata Hania - ocena (1) Z całego serca polecam zakład pogrzebowy In Memoria i prowadzącego go Pana... Hania Mike - ocena (2) Na początku Lutego, zupełnie niespodziewanie przyszło mi pożegnać swoją... Mike Mateusz - ocena (2) Na początku stycznia przyszło mi pożegnać mojego tatę. Wybór tej firmy... Mateusz Jolanta Dąbrowska - ocena (2) Dziękuję za profesjonalny,przepiękny pogrzeb naszej mamy Jolanta Dąbrowska Beata z rodziną - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą zakrzewski przy organizacji... Beata z rodziną Małgosia - ocena (2) Po raz drugi Polecamy Profesjonalną organizację pochowku z uwzględnieniem... Małgosia Dariusz Majcherek - ocena (1) Dziękuję bardzo za przemiłą obsługę.Pani Marzena wraz z resztą poprowadziła... Dariusz Majcherek Weronika - ocena (1) Dziękuję serdecznie za staranne przygotowanie ceremonii pogrzebowej mojego... Weronika