Adrian M - ocena (1) Składam najszczersze podziękowania dla całego zespołu Zakładu Pogrzebowego... Adrian M Roman - ocena (1) Pełny profesjonalizm z dużą dozą empatii i szacunku .Załatwiają naprawdę... Roman Kasia A. - ocena (2) W tym trudnym czasie, nieoceniona Pani Marzenka zajęła się wszystkim. Bardzo... Kasia A.
Iza - ocena (1) Chciałabym z całego serca podziękować całemu zespołowi zakładu pogrzebowego... Iza Ryszard - ocena (1) Z usług firmy Róża korzystałem w trudnym dla mnie czasie. Ich empatia i... Ryszard Ryszard - ocena (1) Miałem okazję skorzystać z usług firmy Róża i jestem bardzo zadowolony. Ceny... Ryszard Kamila Damian - ocena (1) Z całego serca dziękujemy za profesjonalizm, empatię i ogromne wsparcie... Kamila Damian Danka - ocena (1) Niestety ceremonia pogrzebowa została przeprowadzona na bardzo niskim... Danka Hania - ocena (1) Z całego serca polecam Zakład Pogrzebowy Przystań. Cała ceremonia oraz... Hania Asia Pawłowska - ocena (1) Chciałabym serdecznie podziękować za pełen profesjonalizm i ogromne wsparcie... Asia Pawłowska Aleksandra - ocena (1) Obsługa na najwyższym poziomie, sprawna, bardzo kompetentna, rzetelna, ale... Aleksandra Daniel - ocena (1) Chciałbym serdecznie podziękować c zakładu pogrzebowemu za pełen... Daniel Tytus Sworobowicz - ocena (1) Porządny zakład gdzie zadbali o wszelkie szczegóły. Pozdrawiam p. Martę,... Tytus Sworobowicz Monika - ocena (1) Chciałbym serdecznie podziękować za profesjonalną i pełną szacunku... Monika Katarzyna - ocena (1) Zakład pogrzebowy przystań pomógł nam przejść przez te trudne chwilkę,... Katarzyna Bartek - ocena (1) Pragniemy z serdecznie podziękować p. Rafałowi z Zakładu Pogrzebowego... Bartek Sylwia - ocena (1) 10/10. Wspaniała kompleksowa obsługa i zdjęcie z barków wszelkich działań... Sylwia Eliza - ocena (1) Pełen profesjonalizm, ogromna empatia i dbałość o każdy szczegół. Z całego... Eliza Magda - ocena (2) Polecam organizację pogrzebu w domu pogrzebowym Kalia. Rzetelność, uczciwość,... Magda Iwona i Jarek - ocena (1) Jesteśmy bardzo wzruszeni i pragniemy szczególnie podziękować pani Ofeli za... Iwona i Jarek