Robert Kalisz - ocena (1) Chciałbym podziękować osobom z zakładu pogrzebowego Przystań. Ich... Robert Kalisz Marcin Sz. - ocena (2) Bardzo dobry Zakład Pogrzebowy. Ogromny profesjonalizm, życzliwość do ludzi i... Marcin Sz. Anna - ocena (1) Bardzo polecam naprawdę, pogrzeb odbył się w sposób taki ze będziemy go... Anna
Agnieszka - ocena (1) Panowie obsługujący pogrzeb bardzo życzliwi i serdeczni. Oprawa ceremonii... Agnieszka Agnieszka - ocena (1) Chciałabym z całego serca podziękować firmie za organizację pogrzebu mojej... Agnieszka Magdalena Sz. - ocena (1) Polecam ten zakład pogrzebowy z pełnym przekonaniem. Pan, który tam pracuje,... Magdalena Sz. Sebastian - ocena (1) Pan Rafał zapewnił nam pełen profesjonalizm i realną pomoc na każdym etapie... Sebastian Ewa z Rodziną - ocena (2) Dziękuję Firmie Pogrzebowej "Zakrzewski" za wrażliwość, życzliwość i sprawne... Ewa z Rodziną Anna Jaroszynski - ocena (1) Z całego serca polecam usługi firmy Anioł ! Pan Severyn właściciel firmy... Anna Jaroszynski Adam - ocena (1) Chciałbym serdecznie podziękować Panu Rafałowi za ogromną pomoc przy... Adam Anita - ocena (1) Mieszkam za granicą i organizacja pogrzebu taty na odległość była dla mnie... Anita Jolanta Zacha - ocena (1) Polecam z całego serca. W tak trudnych chwilach potrafią się wszystkim zająć.... Jolanta Zacha Tomek - ocena (1) Chciałbym z całego serca podziękować zakładowi pogrzebowemu przystań za... Tomek Wiesław B - ocena (2) Dziekuje Zakładowi Pogrzebowemu Przymorze. Po tym jak zakład Zieleń zostawił... Wiesław B Piotr Kiełkowski - ocena (1) Dziękuję za pomoc w organizacji pogrzebu mamy za profesjonalną opiekę pełną... Piotr Kiełkowski Robert - ocena (2) W imieniu całej rodziny składam podziękowania dla zakładu pogrzebowego... Robert Kamil - ocena (2) Polecamy z żoną Zakład Pogrzebowy Przymorze. Niestety już 2 raz musieliśmy... Kamil Ewa i Zbigniew Zielińscy - ocena (1) 6 grudnia pochowaliśmy moja kochaną mamusie, Jesteśmy pełni uznania dla... Ewa i Zbigniew Zielińscy Lucyna - ocena (2) Jestem wzruszona tak pięknie przygotowaną uroczystością. Moja mama miała... Lucyna Ewa Wisniewska - ocena (1) Firma zapewniła nam kompleksową obsługę pogrzebu po śmierci Taty ogromne... Ewa Wisniewska