Zakochana

Jechałam dziś rano kolejką skm - kiedy nie było tłoku - wręcz ludzi było mało. Stanęłam jak zawsze tam gdzie sa drzwi - w pierwszym wagonie, w pierwszych drzwiach - naprzeciw oszklonych drzwi do pomieszczenia kierownika pociągu ;-)
Kątem oka zauważyłam, że bardzo przystojny pracownik mówi - odjazd - oraz sprzedaje bilety. On zamykając po sprzedaniu biletu drzwi - patrzył tak przeciągle na mnie - kątem oka to widziałam, wstydziłam się spojrzeć na niego, bo jestem nieśmiała. Aż do Gdańska Głównego - zerkał na mnie - szukając kontaktu wzrokowego.
Był bardzo przystojny, i w dodatku mój typ.
Jak pociąg hamował i ludzie szykowali się do wyjścia z niego, on ubrał kurtkę, żeby wyjść na końcowym. Drzwi się otworzyły, on na mnie spojrzał - a ja sruuuuuu wyszłam szybko z kolejki, i do tunelu zbiegłam.
Teraz żałuję, że nie spojrzałam się na niego i nie uśmiechnęłam się.
Mam nadzieję, ze go jeszcze zobaczę, trafię na niego, gdyż jeżdżę skm co 2 dni, a przypominam sobie, że kilka razy natknęłam się na niego :)
Tak chciałam wyrzucić to z siebie - pozdrawiam ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Zakochana

Qrde, ale Ty masz fajnie :)))

No normalnie super :))

A tak zupełnie na marginesie i nie a propos, bo jak mi to Babcia mówiła to też się wkurzałem: miłość jest jak s****zka, najlepsza recepta to przeczekać parę dni :))

Pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

No dzięki, również pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Moja babcia mówiła wspak:
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

O której godzinie rano kolejka wjechałą do Gdańska Głównego? Pamiętasz dokładny czas?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pamiętam dokładny czas kiedy już hamowała, a ja czekałam, aż drzwi otworzy, żeby wysiąść, spojrzałam wtedy na moją komórkę, i pamiętam też o której wsiadłam do skm (przyjechała o czasie).

Noo, podaj czas, nie wstydź się ;)

Nie, nie podam :)

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/poszukuje-pewnej-osoby/piekna-brunetka-z-skm-ogl3758209.html ;] powiedz czy to ten ;]

To nie o mnie chodzi w tamtym ogłoszeniu z działu ogłoszeń.
Mam krótkie włosy, wczoraj nigdzie nie wychodziłam z domu !!!!

Opisałam wyżej zdarzenie z dzisiaj :)

Pozdrawiam :):):)

tez pozdrawiam ;] pomylilo mi sie z dzis ;]
powodzenia w szukaniu ;]

Ja szukam dziewczyny ktora widzialem 18 lipca w SKM Gdynia Gdansk, smialas sie do mnie, nie moge tego usmiechu zapomniec,nie wiem dlaczego do Ciebie nie podszedlem, nic z tego nie rozumiem

fajny wątek
życzę powodzenia :)

no dobra, to ja powiem coś do Panów Polaków / zaznaczam oczywiście, że są i tacy, którym tego nie brakuje /- więcej odwagi, romantyzmu, optymizmu i spontaniczności..

po ilu piwach?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ale żenua

bez wątpienia żenua

Strach przed odrzuceniem paralizuje w takich sytuacjach. Opcja Cmy jednak czesto skutkuje, bo wtedy sie nie czlowiek nie przejmuje jak nie wyjdzie, a i flow sie robi od razu lepszy ;)

i to jest właśnie żenua, według mnie przynajmniej

jak by koles kogos nie mial to by zagadał - NIE MASZ SZANS

Rany! Co Wy sobie wszyscy nakręcacie w tych głowach? Normalni jesteście? Aśku... To, co piszesz jest nawet fajne i nie obraź się (bo mówię to w dobrej intencji), ale trochę dziecinne :) Po co te stresy? Pomyśl chwilę- jeśli mielibyście się poznać, Twoja nieśmiałość tylko by przeszkadzała. Ja poznałam swojego męża na imprezie ze znajomymi i kiedy mnie tylko zobaczył, od razu postarał się o miejsce obok mnie (grzecznie poprosił moją koleżankę, by zamieniła się z nim na miejsca ;-) ). Miesiąc później poprosił mnie o rękę i do dziś się śmieje, że to była szybka i najlepsza decyzja, jaką kiedykolwiek podjął. Gdybym wtedy, w klubie, zachowała się tak jak Ty, najprawdopodobniej pomyślałby, że mam jakieś problemy ze sobą i nie wiem czy miałoby to jakiś ciąg dalszy. Komunikacja, moja droga... komunikacja! :)
Prawdopodobnie nie spotkasz szybko tego pana, o ile go w ogóle spotkasz... ale powodzenia następnym razem! :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Niulka - bardzo , bardzo dziękuję Ci za Twoje słowa !
Wcale mnie nie obraziłaś, kurcze, mi dużo osób mówi mi, że jestem nieśmiała w kontaktach damsko-męskich, trochę dziecinna, a mam 33 lata . (trzydzieści trzy), żeby nie było, że cyferki pomyliłam.
Ale wszyscy wokół mają chłopaków- mężów, dlatego i ja chciałabym ułożyć swoje życie, dziękuję i pozdrawiam !!!!!!

ja tam się trzymam 'swojej wersji'.. On mógł coś zrobić..

Mógł zrobić salto w tył zdradzając w myślach swoją żonę

ja jestem wysokim brunetem mam też prawie 33 lata itd . i jestem wolnym kawalerem i też chętnie poznam jakąś miłą osóbkę w okolicach mojego wieku . pozdrawiam

Pamiętam z innego tematu z forum tutejszego - że masz rocznikowo nie 33 lata, tylko 35 jakoś, bo w nicku to Twój rok urodzenia.
Ja jestem o 2 lata młodsza od Ciebie, mam 33.
Jeszcze nie trafiłam na wartościowego mężczyznę, tylko na samych dupków jak do tej pory, echhhhh nie będę szukać na siłę ;)
Pozdrawiam .

Jesteś bardzo mądrą kobietą! Nie ma co szukać faceta na siłę.. sam się znajdzie :)

Niulka - dziękuję :)

hejka czyli 35-latek nie może być ? wiedziałem że za stary jestem . No w sumie dawno w pesel nie patrzyłem , pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

dobre

Inne tematy z forum

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (729 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Gdzie żyje się lepiej, w Polsce czy w Niemczech ? (4 odpowiedzi)

Ktoś ma jeszcze wątpliwości ? Jeżeli ktoś ma wątpliwości, to polecam rozmowę Miłosza Kłeczka z...

Przeprowadzka biura w Warszawie (3 odpowiedzi)

Hej, planujemy przeprowadzkę naszego biura w Warszawie i zastanawiamy się nad wyborem...