Zakochany

Witam. Jestem żonaty, mam dwójkę synów, i wielki problem . W pracy poznałem nową koleżankę. Teraz nie mogę przestać o niej myśleć. Bardzo przypomina mi moją żonę, nie chodzi nawet o wygląd, ale i zachowania itp. Myślę o niej często, czuję jej zapach, chciałbym ją przytulić. Co ja mam zrobić, wiem że ona też mnie bardzo lubi, a może i nawet się zakochała we mnie, tego sobie nie powiedzieliśmy. Ona ma też rodzinę jak ja. Dla mnie to wielki problem, nie wiem co robić, spotkać się poza pracą i porozmawiać, czy spotykać się w tajemnicy, co byście zrobili. Bardzo lubimy ze sobą rozmawiać nawet o osobistych problemach, traktuje ją jak przyjaciółkę a może i nawet więcej, co robić?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 17

Masz nauczke i lepiej oprzytomniej bo masz rodzine, ludzi za ktorych jestes odpowiedzialny!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie nabijaj się Słodziaku :)
Czekałam na ten gorący opis "rzucenia się", jak na gwiazdkę z nieba.
Dużo gadania i pisania, zero akcji.
Standard.
Ps
Może ją przestraszył, że "zakochany".
"Spragniony" to uczciwiej (?)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Skoro robi do niej podchody od półtora roku, to może zdążyła poznać już kogoś innego, zaciążyć i urodzić?
A że nie miała z kim zostawić brzdąca, to nie przyszła ;]

Jak już się znajdzie jakiś Giguś, co to "rzucił się".
Proszę mnie niezwłocznie powiadomić.

No żesz w mordę. Pierdoła jeden. Musi, z wrażenie popierniczył coś.
Erotoman gawędziarz i grafoman, mitoman?
Idę pooglądać ptaki :]

Oczy wyszły mi z orbit.

Nie mogę tego czytać, po prostu. Wczorajszy mój komentarz zniknął, jak widzę...
Chłopie, ogarnij się. Masz rodzinę! Jak czytam takie wpisy to tylko się utwierdzam w przekonaniu, że jesteście jakimś innym gatunkiem (wy, faceci), kierującym się instynktami, a nie rozumem :/
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jedna wielka masakra, olała mnie nie przyszła a dwa dni temu tak chciała, zawiodłem się bardzo , też bym ja olał ale siedzi mi w głowie, pozostaje mi żyć z tym cholernym uczuciem do końca życia, tęsknota i żal że tak można z kimś postąpić, komu bardzo na tobie zależy, normalnie aż płakać się chce, i te puste myśli przewalające się w głowie, tylko dla niej specjalnie wczoraj przejechałem 150 km żeby się z nią zobaczyć, i**ota ze mnie jakich mało, naiwniak chyba, czuję się bardzo oszukany, bo co innego mówi co innego robi, bardzo nie toleruję takich ludzi, ale tylko na nią nie umiem się gniewać, bo te i**otyczne uczucie mi nie pozwala, mam wręcz złość do życia, że takie coś mnie dotyka, niesamowicie cholernie booooliiii.

Nosi Cię (?), stąd te wariacje pojęciowe (?)
To "zakochany na zabój" czy "pożądasz na zabój" ?
Ps
Udanej, weekendowej nocy!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Spróbuj .niesamowite uczucie pożądać drugą osobę!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witamy :)
Powodzenia. Czekamy na c.d.
Ps
Muszę sprobować tego "na zabój" :D

witam.
Jesteśmy na piątek umówieni na spotkanie w nocy, już nie mogę się doczekać, chyba się naprawdę rzucę na nią, ale jestem podniecony już, czuję jej zapach, tęsknię za jej oczami, za spojrzeniem, za jej włosami, po prostu nie umiem powiedzieć co czuję, kto był na zabój zakochany powinien wiedzieć o co chodzi....

To jest normalne i oczywiste. Zarąbiście.
Tylko pozazdrościć. Dobrze wiedzieć, że jednak są Szaleni Faceci, którzy wiedzą czego chcą :]
Nie zapomnij "rzucić się".
Ps
Czekamy na update jak było.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jesteśmy po rozmowie telefonicznej, Jesteśmy już wstępnie umówieni. Ona też chce tak bardzo tego spotkania jak Ja, i już obojętnie jej kiedy, mówi kiedy tylko będę chciał, pragnie tak samo tego jak ja. Już się naprawdę nie mogę doczekać, z każdą chwilą bardziej tęsknię i chcę tego spotkania, chcę ją zobaczyć, przytulić, całować.....Czuję coraz większe podniecenie i pożądanie......
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak. Trzymałabym kciuki.
To chyba oczywiste (?)
Tylko i**ota/ka może uważać, że to "ciekawe" i /lub nie rozumieć kontekstu (?)

Ale ta bieda czasem jest ciekawa i fajna :)

Jeśli się pyta to można dostać odpowiedź, nawet jeśli pytanie w zamyśle ma być retoryczne.
Więc trzeba uważać, i warto nad tym chwilę podumać, by nienapytać sobie biedy

Lukrecjo, ciekawe czy równie mocno trzymałabyś kciuki, gdyby to Twój mąż pałał pożądaniem i chciał się rzucać na inną kobietę....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

"jej" kur*a, nie "ją" :] To nic nic. Tylko nie gadaj za dużo Chłopaku, żebyś nie zepsuł niczego farmazoleniem.
Po prostu "rzuć się" na Nią, jak zapowiedziałeś. Mnie bardzo to intryguje i już tylko na ten opis czekam :D
Co tam rok. 20+ lat to jest dopiero czekanie :] Z tą miłością to nie jestem przekonana, ale Ty tak pięknie "opowiadasz", że nie mogę doczekać się relacji z momentu "rzucenia się" :D
Trzymam kciuki Zakochany. Może chociaż Tobie, uda się ;) ha ha
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Już się nie mogę doczekać naszego spotkania, planujemy za tydzień niestety dopiero ,bo nie mamy możliwości czasowych, w jej głosie gdy tylko mówię o spotkaniu wyczuwam ton pragnienia z nutą pożądania. Każda rozmowa z nią, jej głos sprawia że czuję to samo. Nigdy nie myślałem że człowiek może tak drugi raz odczuwać i doświadczyć takiego uczucia. Nie wiem czy to się nazywa miłość? Dla mnie to nie istotne. Ważne że jest to coś pięknego co można czuć do drugiej osoby i tak mocno ją pożądać. Wciąż mam jej oczy w pamięci, rok czasu nie spoglądałem w ich piękno. Niesamowicie tęsknie....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Trójkąty - gdzie poznać osobę (10 odpowiedzi)

Wiecie może gdzie można poznać kobietę do trójkąta 2k+1m? Liczę się z hejtem, ale uważam, że...

Gay Gdańsk (75 odpowiedzi)

JA 21 lat strarówka...

Feromony na pierwszej randce (52 odpowiedzi)

Poznałem jakiś czas temu sympatyczną dziewczyne, na której bardzo mi zalezy oraz umówiliśmy się...