Zakopane - gdzie tanie i smaczne obiadki ??

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Jade z rodziną na urlop do Zakopanego i chciałabym się dowiedzieć gdzie warto wejść na obiad ,a jakich miejsc lepiej unikać Niestety cena też ma dla mnie znaczenie .Będę wdzięczna za podpowiedzi :))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zakopane - gdzie tanie i smaczne obiadki ??

to weż może zapytaj gdzieś na forum mieszkańców Zakopanego bo nam to chyba ciężko z 3city poradzić CI :-)

tu masz tegoroczne wpisy
http://z-ne.pl/f,post,0,707,2,.html

Na koncu krupowek , na przeciwko przejscia dla pieszysz jest bar mleczny

i na ulicy chalubinckiego, 10min od krupowek jest takze taka swego rodzaju jadlodajnia-polecam, duzo i dobrze ale nie pamietam dokladnego adresu

image

bardzo dziękuje za namiary :)))))))))))))))00

JAk się idzie z dworca w stronę Krupówek po lewej stronie jest taka knajpka. Nie wygląda luksusowo, ale jedzenie mają smaczne i niedrogie. Trafiliśmy tam kiedyś przypadkiem, zaczęło lać i nie chciało juz się nam dalej iść. I to był miły przypadek, bo sporo kasy zaoszczędziliśmy.

Polecam Karczmę SOPA, ul Kościeliska 52 jedzonko dobre ceny wg mnie normalne, takie jak wszędzie. przede wszystkim maja kartę która nie odstrasza zawatroscia tekstu, wiec wnioskuje że jedzenie mają świeże. Bylam tam 3 razy i na pweno tam wrócę. polecam korytko dla dwojga. A unikac na pewno knajp na krupówkach niestety, bo tam przepych i niezbyt świeżo, w czym mnie utwierdziła gospodyni pensjonatu w którym ostatnio mieszkałam, a która jednoczesnie jest kierowniczka jednej z knajp na krupówkach.pozdrawiam i smacznego

Inne tematy z forum

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (35 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (64 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Pomocy! Jaka pralka najlepsza? (222 odpowiedzi)

Witam. Dziewczyny doradzcie jaka pralke wybrac? Obecnie mam whirpoola ktora ma 4 lata i była juz...