Zakopane?

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
witam!
poszukujemy jakiegos przytulnego i niedrogiego pensjonatu (czy czegos w tym stylu) w okolicach Zakopanego na mile spedzenie "Tygodnia Miodowego" :)))
moze macie jakies sprawdzone miejsca?
z gory dziekuje

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zakopane?

jakies dwa lata temu bylam z kolezankami w zakopanem i mielismy wynajety pokoik w penjonacie w Chlabowce - jest to niedaleko Zakopanego. Pokoje byly czyste, z lazienkami, ceny przystepne, znizki dla studentow(nie wiem, czy was to obowiazuje :) ), dodatkowo mozna miec posilki domowe na miejscu (wlascicielka gotuje - ale nie jest to przymus). Dwa lata temu za pokoj placilismy ok 30 zl za dobe.
Poszukajce na internecie bo ja tak wlasnie ich znalazlam.

pozdrawiam i powodznia zycze

Co roku jeżdze do Zapomanego, i co roku nocyje w innym miejscu. Najwiecej noclegów można jest w internecie, wystarczy w Google wpisać nocleg w Zapokanem i wyskakuje mnóstwo stron. Raz nawet pojechałam w ciemno i tez było ok, na każdyn kroku ktos proponuje nocleg. Najtaniej jest oczywiście w kwaterach prywatnych.
Pozdrawiam

Fantastycznie miejsce i fantastyczny pomysł, zeby pojechać tam w podróż poślubną. Oprócz okresu małyszomanii na pewno znajdziesz wiele miejsc, żeby tam się zatrzymać. Poszukaj w internecie i nie daj się naciągnąć gaździnom i gazdom z peronu.

Dlaczego do Zakopanego?proponuje Krynice Zdroj.
Spedzilam tam sylwestara i zakochalam sie w tym miescie.
Super knajpki, jest gdzie pojezdzic na nartach dla pocztkujacych i zaawansowanych- nie ma kolejek do wyciagow.
A po zejsciu ze stoku mozna pojsc dopijalni wod, jaskini solnej, masaz.
Polecam Krynice.
Nocleg mozna znalezc na stronie Krynica.pl
My nocowalismy w bardzo milym pensjonacie- pokoj z lazienka, wyposazona kuchnia itd.
Jak chcesz moge przyslac adres.
pozdrawiam

dzieki serdeczne :)
basik: Zakopane dlatego ze... (wstyd sie przyznac) jeszcze nigdy nie bylam... ale na wszelki wypadek poprosze info o Krynicy na priv (nigdy nic nie wiadomo), tam tez jeszcze nie bylam ;)

no to pedze buszowac w sieci :)

polecam DOM Z WITRAŻAMI w Bukowinie Tatrzańskiej (10min. od Zakopanego) wszystkie informacje znajdziesz w google. Marzy mi się tam chociaż kilka dni........

Słyszałam o nim, rewelacyjny pomysł.

koleżanka tam była i bardzo sobie chwali, polecala. Trzeba zajrzec na stronke i dokladnie poczytac, moze warto:))