Polecam (1) Dobra i fachowa obsługa + komunikatywność. Jestem MEGA zadowolony. Andrzej Polecam (1) Profesjonalnie i z indywidualnym podejściem do klienta.Dziękujemy i... Wardyn Polecam (1) Do biura rachunkowego zaksięgować.pl trafiłem z polecenia. Potrzebowałem... Andrzej Zieliński
Kolejna zadowolona klientka! (1) Pełen profesjonalizm- nic dodać nic ująć. Odkąd Pani Agnieszka prowadzi moją... Kolejna zadowolona klientka :) Polecam (1) Do Pani Agnieszki trafiłam z ogłoszenia ,szukałam biura ,które pomoże mi... Małgorzata Kubiak najlepsze biuro rachunkowe (1) trafiłam przez szeptane polecanie, więc oddaje szept dalej ze względu na... Natalia J Polecam - bardzo dobre biuro rachunkowe (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy (od kilku lat). Wiedza, doświadczenie,... Marcin Zadowolona klientka / Irlandia (2) Bardzo dobra, profesjonalna firma , każde zlecenie wykonane szybko i... Iwona /klient/ Galway (2) Bardzo dobra współpraca .Profesjonalizm. Godne polecenia !!! Ryszard firma godna polecenia (2) obsluga rzetelna i profesjonalna.bardzo goraco polecam :) slawomir Klientka/Norwegia (2) Korzystam z usług biura od kilku lat i jestem naprawdę zadowolona! Bardzo... Anna zadowolona klientka (2) Profesjonalna obsługa w miłej atmosferze. Co ważne, przy biurze rachunkowym... Zadowolona klientka Polecam dla młodych firm (2) Prowadzę firmę usługową zajmującą się wsparciem inżynierskim, projektowaniem... Tadeusz - FESCH Feedback Enginee Godna polecenia (2) Bardzo dobra i godna polecenia. Szybko rzetelnie i profesjonalnie. Bea-med