Natalia W. - opinia (1) Bardzo profesjonalne usługi księgowe. Pani Księgowa biegła w swojej... Natalia W. Bardzo rzetelne i przyjazne biuro rachunkowe (1) Polecam usługi pani Agnieszki Hildebrandt-Burczy. Sama znalazłam ją przez... Anna polecam (1) 100 % Profesjonalizmu polecam . zadowolona
Biuro rachunkowe godne polecenia (1) Bardzo dobra, profesjonalna i szybka pomoc w nagłych wypadkach. Do biura Pani... Sławomir Profesjonalizm! (1) Bardzo polecam, jestem klientem od ponad pół roku i współpraca to czysta... Filip Kasia - opinia (1) Z Panią Agnieszką współpracuję od października. Jest niezwykle kompetentną... Kasia Piotr - opinia (1) Z usług księgowych Pani Agnieszki korzystam od prawie roku i jestem w pełni... Piotr M - opinia (1) Z usług biura korzystam od roku, jestem bardzo zadowolona. W tym czasie... M Akademia Smaku - Żołnowski Sebastian - opinia (1) Polecam! Profesjonalne podejście do klienta, dbałość o każdy szczegół,... Akademia Smaku - Żołnowski Sebas Polecam zaksięgować.pl (1) Szczerze polecam Biuro Rachunkowe Pani Agnieszki. Wszystko prowadzone w... Mateusz Bardzo polecam (1) Mila obsluga, fachowe i rzeczowe porady. Jestem bardzo mile zaskoczona... Marta Profesjonalizm (1) Polecam firmę pani Agnieszki Burczy. Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Małgorzata Polecam (1) Bardzo profesjonalna obsluga. Super merytorycznie, mila atmosfera,... Malgorzata Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona. Pełen profesjonalizm i do tego bardzo miła atmosfera. Magda Polecam (1) Polecam! pełen profesjonalizm , fachowa obsługa a do tego miła atmosfera ;) Aneta Polecam (1) Zdecydowanie polecam, pełen profesjonalizm!!! Biuro rachunkowe godne polecenia Maria Polecam (1) Solidna firma, jestem bardzo zadowolona, polecam. Anita Gorąco polecam (1) Pełen profesjonalizm. Marcin Galas Usługi księgowe na bardzo wysokim poziomie (1) Polecam Biuro Rachunkowe zaksięgować.pl oraz Panią Agnieszkę. Duża wiedza,... Krystyna Polecam (1) Szybko i Profesjonalnie. Goraco polecam !!! Andrzej