Krzysztof Piontek - ocena (1) Super Księgowa, pomogła założyć działalność, wspiera i pomaga we wszystkich... Krzysztof Piontek Krzysztof Żmijewski - ocena (1) Profesjonalne biuro rachunkowe, polecam Krzysztof Żmijewski Natalia W. - opinia (1) Bardzo profesjonalne usługi księgowe. Pani Księgowa biegła w swojej... Natalia W.
Bardzo rzetelne i przyjazne biuro rachunkowe (1) Polecam usługi pani Agnieszki Hildebrandt-Burczy. Sama znalazłam ją przez... Anna polecam (1) 100 % Profesjonalizmu polecam . zadowolona Biuro rachunkowe godne polecenia (1) Bardzo dobra, profesjonalna i szybka pomoc w nagłych wypadkach. Do biura Pani... Sławomir Profesjonalizm! (1) Bardzo polecam, jestem klientem od ponad pół roku i współpraca to czysta... Filip Kasia - opinia (1) Z Panią Agnieszką współpracuję od października. Jest niezwykle kompetentną... Kasia Piotr - opinia (1) Z usług księgowych Pani Agnieszki korzystam od prawie roku i jestem w pełni... Piotr M - opinia (1) Z usług biura korzystam od roku, jestem bardzo zadowolona. W tym czasie... M Akademia Smaku - Żołnowski Sebastian - opinia (1) Polecam! Profesjonalne podejście do klienta, dbałość o każdy szczegół,... Akademia Smaku - Żołnowski Sebas Polecam zaksięgować.pl (1) Szczerze polecam Biuro Rachunkowe Pani Agnieszki. Wszystko prowadzone w... Mateusz Bardzo polecam (1) Mila obsluga, fachowe i rzeczowe porady. Jestem bardzo mile zaskoczona... Marta Profesjonalizm (1) Polecam firmę pani Agnieszki Burczy. Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Małgorzata Polecam (1) Bardzo profesjonalna obsluga. Super merytorycznie, mila atmosfera,... Malgorzata Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona. Pełen profesjonalizm i do tego bardzo miła atmosfera. Magda Polecam (1) Polecam! pełen profesjonalizm , fachowa obsługa a do tego miła atmosfera ;) Aneta Polecam (1) Zdecydowanie polecam, pełen profesjonalizm!!! Biuro rachunkowe godne polecenia Maria Polecam (1) Solidna firma, jestem bardzo zadowolona, polecam. Anita Gorąco polecam (1) Pełen profesjonalizm. Marcin Galas