Zakup nowego BMW

Witam,

Jak dla mnie obsługa porażka i beznadzieja.
Byłem w salonie kilkukrotnie próbując się umówić na jazdę próbną X3.
Zostawiłem namairy z prośbą o telefon i umówienie terminu.
Nikt nigdy do mnie nie zadzwonił.
W końcu pojechałem negocjować cene zakupu - Pan nie potraktował
mnie poważnie, wręcz olał ( pewnie ubrany byłem nieodpowiednio do negocjowanego samochodu :)) - proponując z wielkim zastanowieniem ( zajęło mu to 2 dni) 7% rabatu specjalnego z Centrakli BMW.
Skończyłem z Zdunkiem gadać, nawet za 10% bym go od nich nie kupił.

Kończąc wątek zamówiłem samochód w BMW Łódź dostając przez telefon bez fatygi 8% rabatu a po zakończeniu negocjacji niewiele mniej niz 10%.

Przez takie podejście ten salon prędzej czy później zbankrutuje - na szczęście serwisowac będę BMW w Gdyni.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Zakup nowego BMW

mogłes zadzwonić do samego zdunka i by bylo po sprawie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przyszedłem rozmawiać z przedstawicielem Zdunka - jeżeli nie był on kompetentny do obsługi klienta to powinien skierować mnie do kogoś takiego.

Takim tokiem rozumowania to powinienem zadzwonić dalej do prezesa BMW w Monachium czy gdzie on tam siedzi.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

X3, dobry wybór. Użytkuję Jeep`a Grand Cherokee i BMW X3 - i muszę przyznać, że xdrive jest nieoceniony:)
Co do Zdunka, to on nie czuje marki, którą handluje. Personel również nie potrafi poradzić sobie z BMW - już lepiej im szło gdy handlowali renówkami:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

to chyba miałeś pecha i trafiłeś na kiepskiego pracownika, ja kupowałem u nich auto a wcześniejsze serwisowałem i nie mam żadnych zastrzeżeń, jak najbardziej mogę innym polecić ich usługi - http://www.bmw-zdunek.pl/
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

myślę że wiele zmieniło się u nich, chociaz auta nie kupowałem więc w tej kwestii nie mogę się wypowiedzieć.
za to dostałem ostatnio przy jakiejś tam ich akcji zaproszenie na jazdę próbna, umówiłem się juz i skorzystałem. miałem przyjemnosc jechac X1, chociaż moją odwieczną miłością jest M6 Coupe - cudeńko!!
więc jakbym mi z nieba spadły pieniążki to biegne do Zdunka i poproszę czerwone M6 :))))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

zgadzam sie Zdunek to porazka - tez w podobny rodzaju chcialem odbyc jazde X3 pozniej seria 3, chcialem zamowic auto i zakonczylo sie gdzies indziej jedze dwoma nowymi BMW nie kupionymi w 3miescie a zdunek niech dalej sprzedaje dacie bo to jego poziom
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

pierdu pierdu... ja się umowiles i jezdzilem od zdunka i nie mialem wiekszych problemow
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1