Zakupy na telefon w Pruszczu?

Witam.

Chciałam się zapytac,czy wie ktoś, czy w Pruszczu działa coś takiego jak zakupy na telegon ? Bo każdego dnia późno wracam z pracy, a zakupów już mi się nie chce zbytnio robic,bo często jestem zmęczona..Byłabym wdzięczna za udzielenie pomocy :) ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zakupy na telefon w Pruszczu?

ja mam dużo czasu więc za darmo mogę zrobić;-) a tak poważnie jest taka opcja na fb się reklamują

Na fb ? A jak nazywa się strona ? Mają jakąś specjalną nazwę ,czy jak ?

Dobra, już znalazłam . Dziś wieczorem sobie zamówię zakupy :) . Zobaczymy, czy warto :)

Muszę przyznac, że jestem zadowolona i ogólnie polecam innym te usługę. Bardzo uprzejma obsługa, na zakupy czekalam może z 20 minut, i bardzo atrakcyjne ceny :) . Jakby ktoś się waha, czy z tego korzystac ,to na prawdę nie ma czego, polecam :)

Jednak nasz kraj nie jest taki zacofany hehe , bo na zachodzie teraz to jest bardzo modne ;)

Inne tematy z forum

Zarządca nieruchomości Prestiż - prośba o opinie (23 odpowiedzi)

Szukamy administratora dla nasze Wspólnoty Mieszkaniowej w jednym z kandydatów jest Prestiż. Czy...

Sklep rybny (8 odpowiedzi)

cześć, szukam w pruszczu sklepu ze świeżymi rybami. jest jeszcze gdzieś coś takiego?

Sikorskiego 36 (76 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w zielonym otoczeniu, we wschodniej części Pruszcza Gdańskiego. Niewielka...