Żal i ból!!!! NIE POLECAM!!!

Byliśmy w MA nie pierwszy raz. Zawsze uważałem, że był to klub dla osób które przychodzą się kulturalnie pobawić i rozerwać. Jednak ostatnia impreza uświadomiła mnie, że jest to zwykła patologia. Mowa tu o ochroniarzach. Zostałem pobity bez powodu przez jednego z ochroniarzy, który był już albo nieźle wstawiony, albo naćpany. Po poproszeniu przeze mnie menagera klubu, jeden z ochroniarzy który biegle dyskutował, nagle się zatkał. Z klubu wyszedłem sam po czym wezwałem policję, bo nie wyobrażam sobie takiego stanu rzeczy. Owszem przyjechał patrol, lecz oczywiście wina leżała po mojej stronie, ponieważ byłem pod wpływem alkoholu. Nie będę pisał jak historia się skończyła, lecz w stosunku do ochroniarzy nie zostały wyciągnięte żadne konsekwencje. Po za tym patrol, który przyjechał był na podobnym poziomie intelektualnym co ta cała pseudo ochrona!!!!! W kilku słowach: żal, chamstwo i prostactwo, tyle!!! NIE POLECAM !!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Odpowiedź obiektu:

Szanowny Panie q1w2e3,
pozwoliłem sobie wyjaśnić zajście, do którego doszło w Klubie Miasto Aniołów 21.10 ( było już po północy ), a w którym Pan "aktywnie" uczestniczył, następnie opisując je w sposób delikatnie mówiąc nieobiektywny i nieuprawniony.
FAKTY:
- był Pan pod mocnym wpływem alkoholu, a wręcz w stanie upojenia, co stwierdziła wezwana przez Pana Policja, której funkcjonariuszy tak bezpodstawnie Pan obraża,
- wszczął Pan bójkę w Klubie, w której Pan uczestniczył,
- został Pan wyproszony z Klubu przy użyciu niezbędnych dla zaistniałej sytuacji, a dopuszczalnych prawem środków przymusu,
- stawiał Pan czynny opór, obrażając jednocześnie w sposób nieparlamentarny pracowników ochrony,
- nie został Pan pobity.
W KLUBIE JEST SYSTEM MONITORINGU!!!
A teraz kilka pytań.
Dlaczego nie opisuje Pan tego co miało miejsce po przybyciu Policji?
Dlaczego po interwencji patrolu Policji nie poprosił Pan ich o zbadanie ochroniarzy na zawartość alkoholu czy narkotyków skoro Pan twierdzi, że byli pod ich wpływem?
Dlaczego pomawia Pan i obraża bezpodstawnie Policjantów i Ochroniarzy?
Dlaczego nie podpisał się Pan imieniem i nazwiskiem?

W związku z przedstawionymi faktami i zaistniałą sytuacją powinie Pan skorygować swoją wypowiedź i przeprosić obrażanych przez Pana ludzi.

Z poważaniem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Odpowiedź obiektu:

Tak, przepraszam za pomówienia.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0