Załatwienie sprawy w czasie składania zeznań podatkowych
Potrzebowałem podskoczyć do US w celu złożenia kilku zapytań ( niestety wcześniej, gdy na ogólnego maila wysyłałem prośbę o wskazani mi osoby, która się tym zajmuje, dostałem odpowiedź już po mojej wizycie w urzędzie..). Zwolniłem się z pracy, potrzebowałem załatwić to szybko. Ku mojemu zdziwieniu podczas składania pitów ( moja sprawa nie była z tym związana) były czynne aż 4-5 okienek. Moje okienko było odciążone. Gdy nadeszła moja kolej (2 os.) pani powiedziała mi że się orientuje tylko w połowie mojego zagadnienia, a o reszcie powie mi pani, która akurat rozliczała podatników. Pytam się czy nie może się o to zapytać i czy muszę stawać w kolejce ? ( kolejka aż do recepcji) tak, muszę, nic na to nie poradzi.
Tak więc się zawiodłem, bo pytanie i odpowiedź, a właściwie czas jaki był poświęcony to 1 minuta, a odstałem ponad 40.. Jednakowo niekompetencji w moim temacie nie można zarzucić. Sama jakość merytoryczna perfekcyjna!
Tak więc się zawiodłem, bo pytanie i odpowiedź, a właściwie czas jaki był poświęcony to 1 minuta, a odstałem ponad 40.. Jednakowo niekompetencji w moim temacie nie można zarzucić. Sama jakość merytoryczna perfekcyjna!