Problemy z połączeniem telefonicznym (2) Jak to możliwe, żeby nie można było dodzwonić się do państwowego urzędu??... Podatnik Miłe zaskoczenie (1) Jestem bardzo miłe zaskoczona podejściem Pań w urzędzie.Mialam kontakt z... Alex Pokój 306 - Pani Elżbieta (1) Nie znajduję najbardziej odpowiednich słów, aby wyrazić wdzięczność i... Barbara Boros
brak zwrotu PIT (1) czekam już pól roku na zwrot podatku PIT , dodzwonić się do nich nie sposób! Ja Ostoja chamstwa (1) W żadnej prywatnej firmie zachowanie podobne do tego (prostackie odzywki,... simon PIT (2) Masakra pani w okienku gdzie oddaje się PIT bardzo niesympatyczna wręcz... Magda Szkoda że nie ma skali minusowej (1) Nie żyjemy już w komunie. Niech ktoś uświadomi o tym Panie od wzywania ludzi... Podatniczka III US (2) Masakra jest zachowanie pan tam pracujacych, nie wszystkich abo sa wyjatki.... razor1911 Pokój 308-podatki zagraniczne -rewelacyjna pomoc (2) Dostałam wezwanie do skorygowania PIT 36 w dniu kiedy się zgłosiłam nie było... Boguśka Informacja (1) Zaskakująco miły i merytoryczny kontakt (tel. 58 7xxxx80), dotyczący... j23 UPRZEJMA, MIŁA i Sympatyczna (1) Pani Ewa z pokoju 308 (podatki zagraniczne), bardzo, miła, uśmiechnięta, a... Sylwia Jestem w szoku.Pozytywnym (1) Byłam zmuszona osobiście złożyć pit, ponieważ nie udało mi się, mimo... Joanna Mogło by być lepiej (1) Źle że niema kasy i to utrudnia wszystkim podatnikom głupi pomysł jak zwykle... Podatnik o dodzwonieniu się zapomnij (1) Nie da się tam dodzwonić... nikt nie odbiera telefonów. Musi się zdarzyć... AS Dramat. (1) Ten US jest najlepszym przykładem jak nie powinien funkcjonować jakikolwiek... wrzeszczanin Rejestracja VAT-R (1) Rozmówczyni kompetentna, chętnie doradziła, teraz już wszystko wiem.... Łukasz brak kontaktu (1) Nie mieszkam od 2 miesiecy w Gdansku lecz jestem tam zameldowana i niestety... Klaudia dno (1) Dobrze ze ktoś odbiera tam telefony... ja Nr r-ku bankowego? Coś nie tak. (1) Chcę przelać /przez internet/ na konto bankowe III US w Gdańsku płatność... Barbara Ewakuacja :) (5) Udając się na wezwanie urzędu trafiłem od razu do właściwego pokoju.... zbigniewG