centrala (1) bardzo nie mila obsluga na centrali pani ta jest nie uprzejmna nie odbiera... andzia Katarzyna Brożek - opinia (1) Szczególne podziękowania dla Pani z p.306, która zajęła się nami kompleksowo... Katarzyna Brożek rozliczenie PIT-u (1) Pani z działu rozliczeń /chyba/ pomogła mi telefonicznie rozwiązać problem... K.Potulska
słabo (2) Dzwonię od kilku dni i nikt nie odbiera :/ Obsługa słaba, niby mili ale... benti jest ok (1) PAni na "recepcji" uwaznie wysłuchała mojego problemu a później przełączyła... sonepar Załatwienie sprawy w czasie składania zeznań podatkowych (1) Potrzebowałem podskoczyć do US w celu złożenia kilku zapytań ( niestety... Michał Dno (2) Jak można nie mieć swojej strony internetowej. Co za zaścianek Oburzony kontakt telefoniczny (2) Pani odebrała po 3 sygnałach, przełączyła mnie do odpowiedniego wydziału,... Joanna telefonicznie (1) ogólnie mam raczej pozytywne doświadczenia z tym urzędem... dziś jednak... ania Opieszałość (5) Zlożyłam PITA w połowie lutego. Do tej pory nie mam zwrotu. Poczatek kwietnia... Mirka Słabizna (1) Dziś dwa razy osoby w urzędzie wpychały się bez kolejki a panie z okienek nie... Michał beznadzieja (2) nic nie da się załatwić przez telefon! ja słabo (1) Porównując do mojego wcześniejszego urzędu na Kołobrzeskiej to bardzo cieńko.... Marek A jednak..:-) (1) Nieprawda:) można załatwic przez telefon, oczywiście sprawy, które przez... krzysia OK (1) Kilka razy załatwiałam różne sprawy i muszę przyznać, że jestem bardzo... Sylwia